De fapt, sunt 13 motive pentru care Emil Boc NU trebuie sa ramana la guvernare


Scriu acest articol, inspirat de doamna Andreea Vass. Pentru că nu este prima oară când mediocritatea este prezentată drept excelență, cand indivizi care nu ies cu nimic in comun, nu se evidentiaza prin nimic, sunt lipsiti de inteligenta, capacitate, cultura sau valoare, sunt prezentati drept excelenti. Din punctul meu de vedere, articolul doamnei Vass reprezinta o astfel de tentativa la adresa primului ministru. De a-l prezenta drept distins, eminent, ilustru, remarcabil, talentat. Acestea sunt însă antonimele domnului Emil Boc. Antonimele mediocritatii.

1. Cică Clujul, sub înțeleapta conducere a lui Emil Boc, ar fi devenit ”un centru al tehnologiei de vârf, al decenței, al civilizației și al prosperității”. Cu toată dragostea pentru Andreea, cred că nici postacii lui Ceaușescu nu reușeau astfel de comparații. Nu cumva Clujul a devenit și Centrul lumii? Dincolo de faptul că Nokia a venit la Cluj (în județul Cluj) se datorează în primul rând companiei Nokia, în al doilea rând, lui Marius Nicoară (președinte al Consiliului Județean, al cărui loc a fost luat de finul lui Emil Boc).

2. ”Emil Boc a reușit să asigure echilibrul într-o conjunctură foarte dificilă economică, financiară, mediatică….”. Andreea, în primul rând că domnul Boc, NU A RECUNOSCUT această conjunctură! Dânsul nu a văzut criza când eram în mijlocul ei. Legat de opțiunea lui față de FMI, chiar nu ai observat că nu are nici o opinie? Cum e cu 10% din PIB pentru investiții în 2009? Cum e cu creșterea economică? Cum e cu majorarea salariilor pentru profesori cu 50% pe care a susținut-o în 2008? Cum cu faptul că nu a reușit să vadă că până și Pogea l-a mințit? 🙂

3. ”În calitate de premier, Emil Boc și-a asumat reforme radicale, după ani întregi de inacțiune”. Dragă Andreea, în calitate de premier, Boc nu și-a asumat nimic. El a fost doar o trompetă a Președintelui, ale cărui raționamente economice nu s-au dovedit întotdeauna corecte. Emil Boc și-a asumat doar să facă exact ceea ce spune președintele, indiferent dacă e bine sau e rău. Emil Boc a preluat un buget cu deficit de 5,4% și la condus la peste 8%. Șomajul s-a dublat pe mandatul domnului Emil Boc. Salariile bugetarilor au fost tăiate – cea mai primitivă modalitate de reformă. TVA-ul a fost majorat în 4 zile – asta nu e reformă radicală ci disperare radicală

4. ”Emil Boc are o identitate doctrinară de dreapta…..”. Dragă Andreea, Emil Boc are doar o carte de identitate. Ceea ce nu înseamnă că are automat și personalitate. Emil Boc susține că e mai echitabilă cota progresivă Gata. M-am plictisit.

De fapt, cele 13 motive ale tale dragă Andreea, sunt doar osanale. Pe care nu ești nici obligată nici forțată să le ridici. Și de aceea, chiar nu înțeleg. Emil Boc este doar un mediocru. Încă unul. Care a citit cu mare atenție ”Avantajele de a fi mediocru”. Le-a citit AICI. Iar cele 13 motive ale consilierului primului ministru, Andreea Vass, pentru care primul ministru (șeful său), ar trebui să rămână la guvernare și în consecință, șeful său, le găsiți AICI.



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Bravo Soviani!

    Ma vrut eu sa ii scriu un email fetei sa ii descriu realitatea dar nu am avut timp. E bine ca a reactionat cineva.

  2. În realitate, cele două motive pentru exerciţiu de demagogie al consilierului Andrea Vass sunt următoarele:
    1. Dacă Emil Boc pleacă de la Guvernare, Andrea Vass, actuală Paul, va rămâne fără slujba sa de blogger pe probleme economice, plătită din bani publici.
    2. De la numirea Andreei Vass în postul de consilier personal pe probleme economice a lui Emil Boc, sora acesteia, Iulia Wass, a asistat in 2009 contracte de achizitii publice in valoare de 100 de milioane de euro. In numai opt luni de la infiintarea firmei sale, in ianuarie 2009, la nici o luna dupa ce sora sa Andreea Paul Vass a devenit consilier al prim-ministrului, Iulia Vass a reusit cu Vass Lawyers performanta uluitoare de a asista contracte publice de achizitii in valoare de nu mai putin de 100 de milioane de euro, de ve nind cel mai mare consultant de pe piata pen tru care s-a si lipit de un premiu international.
    NapocaNews

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.