Comisarul european pentru buget: “Fondurile Europene nu sunt caritate”


… sau, în cuvinte mai simple, nu este suficient să stai cu mâna întinsă pentru a obţine fonduri europene. Declaraţia lui Janusz Lewandowski, Comisar European pentru buget şi programare financiară a fost făcută în contextul în care la 30 iunie 2011, rata de absorbţie efectivă a fondurilor structurare era de 3,7%. Mesajele le găsiţi în interviul de mai jos:

În interviul pe care mi l-a acordat, comisarul Lewandowski mi-a vorbit şi despre perspectivele Greciei în actuala criză, şi despre perspectivele taxei financiare bancare, la nivelul Uniunii Europene.

În privinţa Greciei, comisarul să privească doar scenariul cel mai bun: „să avem o Grecie îmbuntăţită, ca parte a unei zone Euro îmbuntăţite”

Deasemenea Comisarul a spulberat orice speranţă a autorităţilor de la Bucureşti în privinţa relaxării criteriilor de aderare la zona Euro:Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Dai in mine, dai in tine, dai in fabrici si uzine. Cu ce crezi ca-mi mai platesc Ferrariul? Asa-l treceam frumos la consumabile, pe aditional

  2. ADEVARUL ESTE CA MA SIMT ONORAT SA NU FIM DORITI DE HAITA DE JIGODII SIONIST-MASONICE MONDIALE ! TOTUL E UN ” F A L S ” FAURIT DE ACEST SISTEM LUCIFERIAN ! TOATA POLITICA , MASS MEDIA SI SISTEM IN SINE ESTE DE ASA NATURA SA NE ORBEASCA SI SA FIM DUSI PE „LINIA MOARTA” A NEPUTINTEI ! CAND VOR FI EXTERMINATI SIONISTII SI MASONII DE PESTE TOT , ATUNCI VA FI PACE SI PROSPERITATE ! UN LUCRU SA NU UITE ACESTE JIGODII SIONIST-MASONICE , CA CE SAPA EI IMPOTRIVA OMENIRII, VA CADEA FULGER ASUPRA FIECARUIA DIN EI INSISI ! ! !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: