℗ Cum se creeaza un cadru de lucru in care angajatii obtin cele mai bune rezultate


Analiza în timp real a competențelor angajaților companiei și a necesităților lor de instruire se poate realiza eficient cu ajutorul unei soluții IT performante

Componentă a sistemului SIVECO Applications 2020 Project:Cloud, soluția informatică pentru Managementul Performanței Angajaților (MPA) vine în ajutorul managerilor din orice companie, personalului din departamentul de Resurse Umane, precum și angajaților din cadrul organizației. Utilizând MPA pe platforma cloud, datele privind personalul companiei sunt gestionate la nivel central, putând fi accesate de toți utilizatorii autorizați cu ajutorul unui browser web.

Aplicația generează o imagine clară a nivelului de pregătire a angajaților și a modului în care competențele lor corespund cerințelor joburilor. Practic, sistemul acoperă toate aspectele legate de managementul performanței salariaților, incluzând proceduri automatizate, accesul la istoricul informațiilor, analize comparative sau statistice, generate la cererea utilizatorilor.

Sistemul dă informații obiective privind nivelul de implicare a salariaților, modul în care aceștia își rezolvă sarcinile de serviciu și în ce măsură respectă termenele de îndeplinire a sarcinilor. Mai mult, el asigură păstrarea întregului istoric informațional on-line, pe care îl pune la dispoziția utilizatorilor autorizați.

Datele sunt procesate în timp real, fundamentând analize precum evoluția performanței în timp, asignarea competențelor pe niveluri de competențe și poziții ocupate în cadrul organizației, structura forței de muncă și necesitățile de instruire.

Nu în ultimul rând, folosind suportul informatic asigurat de aplicația MPA, se poate crea un sistem de examinare și evaluare a performanțelor personalului.

Parte componentă a soluţiei integrate SIVECO Applications 2020 Project:Cloud, aplicația pentru Managementul Performanței Angajaților poate colabora şi cu alte aplicaţii existente deja în mediul de lucru curent, pentru a simplifica procedurile birocratice şi procesul de luare a deciziei.

Eficiența acestui sistem se bazează pe expertiza acumulată de SIVECO Romania în peste două decenii de furnizare și implementare de proiecte informatice integrate pentru beneficiari din domenii foarte diferite de activitate.

„Capitalul uman reprezintă cel mai important avantaj competitiv al unei companii de succes. Angajații bine instruiți, care își cunosc atribuțiile și le îndeplinesc cu profesionalism, contribuie la expansiunea afacerii. De aceea, am dezvoltat sistemul informatic de Management al Performanței Angajaților, cu ajutorul căruia managerii creează un cadru de lucru potrivit competențelor angajaților”, spune Ștefăniță Ghiță, director dezvoltare SIVECO Applications 2020.

…………………………………

Despre SIVECO România

SIVECO România dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.000 de angajaţi.

SIVECO România este specializată în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice.

De-a lungul celor peste 22 de ani de existenţă, compania a fost recompensată cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.linkedin.com/company/siveco-romania.Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: