Astazi, de la ora 21.00, începe ,,Agricultura in 60 de minute”. La AGRO TV.


Din aceasta seara, în fiecare zi de joi, de la ora 21.00, vă aștept alături de invitații mei să analizăm agricultura în 60 de mine. La AGRO TV. Invitatul emisiunii de astazi este domnul Mihai Nicolescu – Vicepresedinte Academia de Stiinte Agricole și Silvice.

De ce o emisiune dedicata agriculturii? În primul rand pentru ca m-a atras ideea (detalii mai multe gasiti aici: https://soviani.com/2015/10/17/agricultura-in-60-de-minute-de-joi-22-octombrie-realizez-o-noua-emisiune-la-agro-tv/. În al doilea rând, cei care vor să urmească emisiunea vor avea ocazia să urmărească un subiect până la capăt (fără breaking news fără relevanță, fără politruci, fără vorbăreți de profesie și mai ales cu subiecte alese care efectiv să prețuiască timpul pe care telespectatorii mei îl vor petrece împreună cu Agricultura în 60 de minute). Cu alte cuvinte, veți putea umări la mine în emisiune invitații care contează, care fac diferența, și ca întotdueana, vin pregătiți. Voi încerca și eu să mă ridic la nivelul lor.

Împreună cu invitații mei, vă propun a abordare dinspre macroeconomie și economie în general spre sectorul agricol, printr-o triplă perspectivă: consumatori și agricultori, companii și fermieri, politici publice.

Vom analiza în premieră, pe larg, de ce informațiile și comunicațiile au depășit, ca sector, ponderea agriculturii în PIB (în 2014, informațiile și comunicațiile au însumat cu 1,7 miliarde de Euro mai mult decât se obține de pe cele 14,7 milioane de hectare de suprafață agricolă). Ce a tras agricultura în jos în 2014 și care sunt estimările bazate pe ceea ce știm deja pentru anul 2015. Voi încerca să ridic emisiunea la nivelul exigențelor dumneavoastră.

Așa că, vă aștept, în fiecare zi de joi, de la ora 21.00, să analizăm împreună, Agricultura în 60 de minute. La AGRO TV. Începând din această seară, de la ora 21.00.

Emisiunea poate fi urmărită on-line și aici: http://www.agro-tv.ro/live/

 



Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Felicitări pentru emisiune Dl Soviani. Ar fi nemaipomenit dacă ați avea posibilitatea să și postați emisiunile.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.