,,Agricultura în 60 de minute”. De joi, 22 octombrie, realizez o nouă emisiune, la Agro TV.


Merită agricultura din România mai multă atenție? Răspunsul meu este că da. Există interes în creștere pentru agricultură? Răspunsul meu este că da. Este o ramură a economiei care poate crește semnificativ în perioada următoare? Răspunsul meu este că da. Pot fi folosite fondurile europene într-o mai mare măsură și mai eficient în agricultură? Răspunsul meu este că da.

Și pentru că mi-am dat atât de multe răspunsuri de ,,DA” am acceptat cu plăcere provocarea de a realiza o emisiune dedicată implicațiilor pe care mediul economic general le are asupra agiculturii din România. Prin urmare, începând de joi, 22 octombrie, în fiecăre săptămână, de la ora 21.00, vă propun să ne analizăm împreună ,,Agricultura în 60 de minute”, la AGRO TV.

Puteți citi mai jos și comunicatul de presă al colegilor de la AGRO TV. Sunt convins că eforturile noastre cumulate vor contribui la dezvoltarea înțelegerii într-o măsură mai amplă a ceea ce înseamnă agricultura din România.

București, 16 octombrie 2015: Joi, 22 octombrie, jurnalistul Radu Soviani realizează prima ediție a emisiunii „Agricultura în 60 de minute”, la AGROTV.

„Agricultura este cel mai nou domeniu de interes, din punct de vedere jurnalistic, pentru mine și voi depune un efort substanțial în acest proiect, dar voi continua să am același simț critic argumentat în ceea ce privește mersul economiei și nicio ezitare în a transmite publicului larg analizele și comentariile mele economice. În ceea ce privește noua emisiune, împreună cu o echipă tehnică și redacțională foarte inimoasă pe care am găsit-o la AGROTV, avem toate condițiile ca, prin acest proiect, să facem din nou diferența față de peisajul media actual. Așa că, vă aștept, în fiecare joi, de la ora 21.00, să analizăm, în direct, „Agricultura în 60 de minute”. La AGRO TV!”, precizează Radu Soviani.

“Este o plăcere pentru noi să îl avem alături pe Radu Soviani, unul dintre cei mai buni jurnaliști din media economică românească. Sperăm ca această colaborare să fie de bun augur pentru noi și pe placul telespectatorilor AGROTV, care sunt cei mai importanți pentru toți”, declară și Sorin Lăpușan, managing partner AGROTV.

Radu Soviani este economist, absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din ASE București. Are o carieră în jurnalism economic de peste 14 ani, în televiziune și presă scrisă. Discursul economic obiectiv, corect, clar, precum și analizele economice l-au făcut pe Radu Soviani unul dintre cei mai reputați profesioniști din mass-media națională.

Radu Soviani a fost director al departamentului „Știri” din B1TV, unde a realizat, vreme de cinci ani, „Economia în 60 de minute”. În 2006, Radu Soviani s-a alăturat echipei The Money Channel, prima televiziune economică din România, unde a realizat talk-show-ul zilnic „The Money Show”.

Radu Soviani a ocupat și funcția de redactor-șef al cotidianului „Business Standard”. În domeniul relațiilor publice, Radu Soviani a deținut poziția de purtător de cuvânt al Autorității de Supraveghere Financiară.

Radu Soviani este alumni al programului International Visitor Leadership Program, al Departamentului de Stat al SUA și a finalizat un doctorat în științe economice, domeniul Finanțe. Motto-ul analizelor și expunerilor lui Radu Soviani este: ,,Despre economie. Pe înțeles”.

Despre AGRO TV: Postul AGROTV este o televiziune naţională, adresată în primul rând agricultorilor, dar şi telespectatorilor doritori de conţinut alternativ. Are acoperire naţională, fiind distribuit prin operatorii RCS-RDS, UPC, Telekom, precum și de operatorii locali. El poate fi urmărit şi online pe platforma www. agro-tv.ro/live/ 24 de ore din 24.

Potrivit studiilor IRES, programele AGROTV sunt urmărite în mod constant de peste 5 milioane de telespectatori, televiziunea fiind principala sursă de informații din domeniul agriculturii pentru peste 44% din români. De asemenea, mai mult de 82% dintre cei interesaţi de agricultură preferă televiziunea ca principală sursă de informare.

Relevanța și utilitatea informațiilor oferite de televiziune fac AGROTV lider în reprezentarea şi promovarea intereselor fermierilor, cu un procent de peste 58%, aproape dublu faţă de următoarea televiziune clasatăCategorii:Stiri

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. Succes! Referitor la prezenta la RealitateaTv pe care am ratat-o, de ce nu postati argumentele economice despre care vorbeati, ca sa stim si noi care e adevarul despre situatia economica a Romaniei? Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: