Astazi, de la ora 21.00, sunt la TVR 1.


In aceasta seara, de la ora 21.00, sunt invitatul Alinei Stancu la TVR 1. Subiectul principal al emisiunii este: legea darii in plata – ultimele evolutii si masurile anuntate de catre banci care sunt, in opinia mea, modalitati de presiune impotriva legii darii in plata. Imi voi prezenta argumentele in aceasta seara, de la ora 21.00, la TVR1.

Din punctul meu de vedere, legea darii in plata a reprezentat subiectul economic al anului 2015, importanta constand in oferirea unui instrument util celor indatorati pentru a le intari puterea de negociere, cu buna credinta, fata de banci, dar in egala masura prin faptul ca protectorul traditional al bancilor privatizate de statul roman si aflate acum in proprietatea privata – ma refer la BNR – a fost luat prin surprindere. Rau. Atat de rau incat nepotul Gizelei Vass a inceput sa urle ca va chema DNA-ul.

Surprinderea BNR a fost de natura sa ii faca pe Isarescu&Cinteza sa scape catre public lucruri de necrezut, care arata adevaratul motiv pentru care BNR a devenit aparatorul de ultima instanta al celor care prefera lobby-ul de succes la BNR, ignorand obligatia legala de a aduce capital. Si care au o anumita protectie. O protectie atat de mare incat scot miliarde de Euro din bilant la pret de 5%. Iar BNR zice ca e OK, in loc sa le ceara sa aduca capitaș

Spre exemplu, raspunsuri nepretuite am obtinut de la seful supravegherii BNR – dl. Cinteza, in data de 3 decembrie 2015. Sunt efectiv NEPRETUITE! Le vedeti mai jos, merita!



Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , ,

13 răspunsuri

  1. Radu iti multumim pentru prestatia de aseara. Ai fost impecabil si bine pregatit ca de obicei
    Moderatoarea parea putin cam pro banci desi s-a scuzat dar parca prea aducea in discutie saracutele banci dar de oamenii care si-au pierdut casele vandute pe nimic sau pe cei care sunt efectiv sufocati si sunt in pragul executarii silite nu spunea nimic pentru ca nici din partea consumatorilor nu era nimeni invitat. Inca o data iti multumesc pt ca existi

  2. B dimineata.A fost foarte tare interventia dvs de aseara.Doamna sau domnisoara moderatoare, mi s-a parut ca era pro banci.Inca o data multe multumiri.

  3. Multumim pentru tot ce faci pentru noi!

  4. Multumim pentru suport, domnule Soviani

  5. Multumim din suflet petru sustinerea celor asupriti de bancile recalcitrante si delicvente.

  6. Va multumim pentru prestatia de aseara. Ati fost magistral, impreuna cu dnul deputat Zamfir. Inca doi-trei ca d-stra si le-am demonta bancilor toate atacurile mincinoase. Stim, mai exista oameni de bine, dar inca nu se expun. E mare pacat.

  7. Va multumesc din suflet pentru punctul dumneavoastra de vedere , sper cu tarie sa treaca aceasta lege ca daca nu trece sunt un om mort , va doresc sanatate dumneavoastra , domnului Zamfir si domnului Piperea .
    Am votat presedintele pentru a ne apara interesele dar se pare ca nu-l intereseaza de noi (are sapte case ), nu am dorit altceva decat sa cumparam cu rate civilizate o casa .
    Am luat in 2007 un credit de la bancpost , am platit avans proprietarului 6000euro si diferenta am platit o printr un credit de 41 000chf de la cea mai toxica banca numita bancpost .
    Intre timp m am despartit de sotie ,in anul 2009 francul a crescut exagerat de mult la fel si dobanda , la momentul acela rata depasea venitul meu asa ca nu am mai putut plati . In anul 2015 am fost executat silit , mi au pus poprire 1/3 din venit , mi au vandut apartamentul cu 19 000 euro si mi- au trimis instiintare acasa ca mai am de achitat 44 800chf si dobanda penalizatoare curge in continuare pana la lichidarea credituli .
    Sunt disperat , nu voi putea achita acest credit toata viata , imi vor opri banii si din pensie
    De ce nu reactioneaza reprezentantii institutiilor care sunt numiti si platiti sa ne apere interesele ?
    Pentru mine si cei care sunt in situatia mea (sunt multi dar nu se mai vorbeste de ei ca nu mai figureaza in baza de date a BNR sau a bancilor , creditele sunt exportate catre olanda , bulgaria etc ) ..ar fi oxigen .
    Aici pe pamant dumnezei mei sunt Gheorghe Piperea si Daniel Catalin Zamfir .
    Sa de Dumnezeu sa treaca legea darii in plata , am 33 de ani , bancpost mi a distrus toata viata si tot viitorul .
    Toate cele bune , stima Domnule Soviani

  8. Va multumim din suflet ptr prestatia de aseara,si Dumnezeu sa va daruiasca putere de a putea lupta cu acesti nesuferiti.Multa putere si d-nului Zamfir.Speranta e in d-voastra.Eu fiind din Harghita,nu pot sa va sprijin decat asa.Va multumim

  9. Multumim,pentru ca in tot acest timp,bancile nu au reusit sa va schimbe optica profesionala,privind problemele reale.

  10. multumim pt sustinerea legii dariiin plata. Totdeauna aveti argumente. Poate se va convinge si Statul Roman ca e timpul sa protejeze cetatenii romani si nu bancile

  11. INTELIGENTA, BUN SIMT SI NU IN ULTIMUL RAND, IUBIREA DE SEMENI !!
    AR TREBUI SA VA CLONAM, DOMNULE SOVIANI !!
    SINCERE FELICITARI

  12. Multumim de prestatie . Va respectam .

  13. Multumesc si eu pentru sustinere, pentru implicare, pentru tot

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.