EXCLUSIV (FOTO): SPP-istul lui Augustin Lazar ajuta la scoaterea din tara a comorii Procurorului General.


În data de 18 septembrie 2018 publicam aici, pe blog: ,,Sursele mele ma informeaza ca ofiterul SPP prezentat de Mihai Gadea in exclusivitate la Antena 3 in emisiunea Sinteza Zilei de marti, 17 septembrie 2018 si care a insotit-o pe procurorul parchetului general, Laura Codruta Kovesi la plecarea peste granita, este ofiterul SPP alocat personal domnului Augustin Lazar.” Intreg articolul, aici:

Exclusiv: Comoara lui Augustin Lazar, scoasa din tara.

Subliniam în acel articol că am întrebat Ministerul Public dacă SPP-istul pus la dispoziția doamnei Kovesi pentru a o scoate din țară este SPP-istul domnului Augustin Lazăr. Întrebările mele au fost următoarele:

1. Daca ofiterul SPP prezent in imagini era la data insotirii doamnei Kovesi pe aeroport ca parte a unei misiuni.
2. Daca ofiterul SPP din imagini este in mod curent ofiterul SPP atribuit Procurorului General al Romaniei, domnul Augustin Lazar.
3. Daca ofiterul SPP din imagini a transportat in bagajul propriu documente, inclusiv titluri de valoare si/sau actiuni la purtator ale unor societati care detin conturi in banci din afara Romaniei pentru procurorul general sau pentru alti functionari ai Parchetului General.
4. Daca bagajul personalului SPP este constituit si verificat inainte si dupa sosirea in tara atunci cand ofiterii insotesc personal al Parchetului ICCJ. In caz afirmativ, care este organismul care verifica si se ocupa de protectia contrainformativa a personalului PICCJ care este insotit de ofiteri SPP in deplasari externe.
5. Va rugam sa ne precizati perioda deplasarii externe a ofiterului SPP si a doamnei Luara Codruta Kovesi, durata, scopul deplasarii si destinatia.
Materialul jurnalistic pe care il documentam conduce preliminar la ideea ca exista suspiciuni cu privire faptele vizate de interbarile de mai sus, raspunsul dumneavostra cat mai complet fiind necesar pentru o informare cat mai corecta a opiniei publice.
Parchetul General a răspuns relativ prompt, prin adresa din 20 septembrie 2018, pe care o găsiți AICI:
Răspunsul este următorul: ,,În conformitate cu prevederile art. 2 lit. b din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, informația de interes public reprezintă ”orice informație care privește activitățile sau rezultă din activitățile unei autorități publice sau instituții publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informației”. Or întrebările formulate vizează aspecte care nu se referă la activitatea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și, prin urmare, nu se circumscriu prevederilor legale menționate.
Dacă nu ar fi o confirmare prin lipsa infirmării că SPP-istul alocat doamnei Kovesi, în opinia mea nelegal și prin abuz de încredere publică de către domnul Augustin Lazăr – fostul șef al grupului operativ central SRI-SIE-Ministerul Justitiei-Parchet din 1998, răspunsul ar fi o glumă proastă.
Dar în condițiile în care Parchetul General ascunde faptul că SPP-istul alocat doamnei Kovesi este cel alocat de SPP lui Augustin Lazăr, pe care acesta, substituindu-se șefului SPP și prin abuz de încredere publică îl deturnează către o persoană fără calitate de a fi protejată de SPP, respectiv doamna Kovesi, răspunsul Parchetului nu este numai o confirmare a faptului că SPP-istul lui Lazăr și Kovesi este acealași, dar mai ales naște mai multe întrebări, referitor la ce conține mapa SPP-istului. Dacă nu ar transporta titluri de valoare și/sau acțiuni la purtător, DE CE NU AR NEGA Parchetul General acest lucru? Nu este public SPP-istul domnului Lazăr, care îl însoțește peste tot ? Desigur există și posibilitatea că Parchetul General să fi pornit deja o investigație internă pentru a verifica dacă SPP-istul doamnei Kovesi avea în bagaj acțiuni la purtător/titluri de valoare, caz în care: Jos Pălăria.
Lipsa infirmării îmi confirmă suspiciunile că SPP-istul lui Kovesi este cel pus la dispoziție lui Lazăr și delegat prin abuz de încredere publică, doamnei Kovesi.
A durat mai multt timp până să public răspunsul, pentru că în lipsa infirmării explicite, răspunsul Parchetului atestă confirmarea. A trebuit să caut în zeci de materiale filmate cu domnul Lazăr pentru a proba suplimentar suspiciunea mea, nenegată de Parchet, privind identitatea între SPP-istul domnului Lazăr și al doamnei Kovesi.
Și iată ce am gasit. SPP-istul doamnei Kovesi:
Și SPP-istul domnului Lazăr. Tineti cont ca intre momentul fotografiilor cu SPP-istul lui Lazar de langa Lazar (februarie 2017) si SPP-istul lui Lazar de langa Kovesi (septembrie 2018) a trecut mai bine de un și jumătate:

Cine este Augustin Lazar:

Augustin Lazar este:

  • procurorul general al României
  • cel care a mințit, cu știință,  că nu există protocoale între SRI și instituțiile din justiție și SRI;
  • cel care a transmis un protocol SRI-PICCJ falsificat (fără ultimele pagini – care atestă cel puțin numărul de exemplare și instanțele civile/penale în care a fost folosit) către ministrul Justiției.

Și cel mai important este fostul șef al Grupului Operativ Central din 1998 SRI-SIE-SIPA Ministerul Justiției, primul protocol ticălos, din 1998, care reprezintă GENEZA ACTUALELOR PROTOCOALE ticăloase (geneză pe care Rudolph Giualini o cerea CERCETATĂ):

La articolul 1  al acestui protocol, din 1998, se menționează:

,;Se va constitui și va funcționa în mod permanent la nivel național Grupul Operativ Central de combatere a Criminalității Organizate și Corupției, denumit în continuare Grupul Operativ Central, condus de către procurorul șef al Secției Anticorupție, urmărire penală și criminalistică  din Parchetul de pe lângă Curtea Supremă Justiție”. Întreg protocolul, AICI.

Și acum, doamnelor și domnilor BREAKING NEWS: Procurorul Șef al Secției Anticorupție din protocolul secret SRI-SIE-MInisterul Justiției-Parchet, era în 1998 AUGUSTIN LAZĂR, primul coordonator al protocoalelor ticăloase semnate la inițiativa lui Valeriu Stoica. Același Augustin Lazăr care susține și în 2018 că nu avea habar de echipe mixte și de planuri de măsuri. Nu avea habar? Avea din 1998. Iată dovada:

 

Prin urmare, acest Augustin Lazăr, în curs de evaluare, este un minicinos, CARE A ASCUNS EXISTENȚA PROTOCALELOR TICĂLOASE prin care justiția era subordanată de SRI și SIE. Încă din 1998.

Acest Augustin Lazăr este cel care compromite ,,tânăra magistratură” (o parte deja compromisă prin pătrunderile în arhiva SIPA – spre exemplul domnul Dănileț), magistrați fără maturitatea necesară a decide în legătură cu viețile și carierele oamenilor din moment ce ajung să OCUPE  scările Curții de Apel București pentru a lăsa falsa impresie că ,,tânara magistratură” îl susține pe fostul șef al grupului operativ central din 1998. Augustin Lazăr.

La final, o întrebare: cum rămâne cu titlurile de valoare și acțiunile la purtător domnule fost șef al Grupului operativ central, actual procuror general al României?



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Acestea sunt minciunile sfruntate, calomniile si dezinformarile likelelor platite de grupul infractional organizat psd si alde, pentru intoxicarea opiniei publice.
    Aceste likele sunt tot timpul prezente la Latrina 3, unde prezinta doar aberatiile mafiei psd si alde.
    Protocoalele nu contin absolut nimic ilegal, absolut nimic neconstitutional, absolut nimic anormal.
    Protocoalele sunt documente tehnice, privind colaborarea dintre institutiile statului, in vederea armonizarii luptei impotriva infractorilor.
    In toate tarile Serviciile Secrete colaboreaza cu justitia, furnizind informatii privind faptele penale comise de infractori. Procurorii verifica datele, culeg si alte probe, iar daca probele se dovedesc solide, ii trimit pe infractori in judecata.
    Bica si Udrea au putut fi arestate in Costa Rica, pentru ca intre Politia Romana si Interpol exista niste protocoale de colaborare.

    • Protocoalele sunt documente tehnice, privind colaborarea Securității cu infiltrații Securității din celelalte instituții ale statului, în vederea armonizării raptului mafiei globaliste.
      Numai în România Securitatea are firme, cum ar fi cele de pe numele lui Ghiță, cu ajutorul cărora fură bani de la bugetul de stat.

  2. Mare ti-e gradina ta ,Doamne ! ASTIA SI-AU PIERDUT ORICE BRUMA DE BUN-SIMT ! N-au bietii simtul ridicului si nici a masurii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.