Ce ar fi facut Tariceanu daca azi, 26 august 2019, se adopta legea lustratiei?


Astazi, 26 august 2019, Calin Popescu Tariceanu este inca anuntat candidat la prezindentialele din toamna asta, este Presedintele Senatului Romaniei, senator si Presedinte al ALDE (partid care l-a alegerile europarlamentare numarate de tabletele STS nu a intrunit pragul electoral, surprinzator, spre desoebire de partidul pus pe numele lui Ponta, care tot surprinzator, a intrunit pragul. Si parte a coaltiei de guvernare

SONY DSC

Dacă astăzi, 26 august 2019, Romania ar fi adoptat legea lustratiei, sunt convins ca Tariceanu si-ar fi anuntat iesirea de la guvernare, retragerea candidaturii la Presedintia Romaniei si demisia de functia de Presedinte al Senatului. Asta ar fi facut.

De jure, Tariceanu nu este lustrat. De facto, Tariceanu este lustrat. Dupa parerea mea, mai urmeaza si altii. Ziceti ca si Basescu-Petrov a anuntat ca se retrage din partid? Doar coafura lui Mugur Isarescu – Manole, mai rezista? 🙂 Nu pentru mult…

Va spuneam inca din urma cu 2 ani, intr-un material pe marginea unui interviu bizar al lui Florian Coldea (care a fost medaliat cu o medalie scoasa din uz – aici materialul ca ,,traim cantecul de lebada al fostei Securitati – lustratia a inceput.”.

Klaus Iohannis, ai legatura. Citit si:

Despre infiltratul de la Aiud – Gheorghe Mușat, despre ,,biciul securității” – Augustin Lazăr și despre amnezia SRI – serviciu NATO.



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.