Despre glezna ,,de golf” de la dezmățul din sediul Guvernului din plină pandemie.


Las și aici comentariul meu de pe facebook, de astăzi, 31 mai:

Nu vi se pare suspect că până la această oră, Iohannis nu a denunțat practicile de dezmăț ale lui Orban și Aurescu?

Știți, acelea devoalate de petrecerea coronavirus a lui Orban, din ,,alerta maximă”. A avut o jenă la ,,gleznă”?

Nu vi se pare suspect că Poliția Română nu s-a autosesizat să îi amendeze din oficiu pe Orban, Aurescu și pe ceilalți dezmățați după apariția în presă a fotografiei dezmățului și a așteptat ca tăinuitorii dezmățului să se ,,autodenunțe”, pentru a nu cerceta faptele ,,cu propriile simțuri”?

Nu vi se pare suspect că Poliția Română nu a declanșat imediat, și imediat înseamnă imediat, o anchetă care să constate împrejurările încălcării legii de către cel puțin 5 miniștrii și de către ,,o gleznă” care apar în fotografia cu dezmățații?

Și, apropos de gleznă, parcă am mai văzut glezna asta suplă într-o fotografie. A cui credeți că e ,,glezna” din fotografia cu dezmățați și de ce credeți că Iohannis nu condamnă practicile de dezmăț? Așteptând răspunsurile dumneavoastră și privind fotografiile (inclusiv close-up) nu pot decât să opinez că, probabil și în alte episoade se ,,consuma” în clădirile guvernamentale și se au unii pe alții la mână, cu poze. De aceea înclin să cred că nu i-a denunțat Iohannis pe Orban și pe Aurescu. Pe motiv de ,,gleznă”.

Și aici, postarea de pe facebook:



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.