Exclusiv: Varujan Vosganian explica modul in care un ministru de finante isi poate ”cumpara” un premiu. Cazul Ialomitianu.


In urma cu 2 luni, ziaristii economici si analistii financiari erau amuzati/socati/derutati atunci cand revista The Banker (publicata de Financial Times) il desemna pe Gheorghe Ialomitianu drept ministrul de finante al anului trecut (detalii AICI sau la https://soviani.com/2011/12/22/a-innebunit-lumea-gheorghe-ialomitianu-a-fost-desemnat-ministrul-de-finante-al-anului-the-banker/).

In urma cu 2 saptamani nimeni nu era socat atunci cand proaspatul ministru de finante al lumii, Gheorghe Ialomitianu, era disponibilizat din guvern. Asta in ciuda ”performantei” din urma cu 2 luni.

Cei avizati au stiut de la bun inceput ca este vorba despre o miscare de PR, de promovare personala (platita), decat de performanta. Un gest de PR prin care ministrul Ialomitianu facea perecehe exclenta cu Lamido Sanusi – desemnat guvernatorul anului. Cum cine este Lamido Sanusi? Cautati si dumnevoastra. Oricum, sunt convins ca si Lamido Sanusi isi punea intrebare cine o fi Gigi Ialomitianu.

In exclusivitate, la The Money Show, fostul ministru de finante, Varujan Vosganian, ne-a explicat cum isi poate plati un ministru de finante din alti bani decat cei proprii, o diploma de atarnat pe perete. Vosganian a amintit cum au venit si la el emisari ai publicatiilor de PR, in acelasi scop.

Va invit sa urmariti declaratia lui Vosganian. Dati click pe fotografia de mai jos pentru a asculta si vedea declaratia lui Varujan Vosganian



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

11 răspunsuri

  1. Cine vrea o diploma de membru in Comitetul Galactic sa sara cu 1KEuro! Diploma beton, format A0, cu gaura neagra in centru!

    • Da’ da cineva ceva??? Sau dau tot eu? vreau o diploma beton 300, cu lauri aurii pe centru,scrisul rosu, semnatura mare, sa vada tot boul,,ca merit!! Da!? ca am suportat atatia ani deasupra mea atatea rapandule[cine m-a pus?] dar as vrea gaura neagra intr-o parte sa nu mi-o mai gaseasca toti oplositii din capul statului

  2. Premiile in ziua de azi se platesc cu bani grei la elita iudeo-francmasonica corporatista care conduce toate sectoarele de activitate.

  3. România s-a imprumutat recent cu 1.5 miliarde de dolari de pe piața americană la dobânda de 6.875%, o dobanda mult mai mare decat dobanda pe care o platesc americanii la cumparaturile realizate cu cardul in magazine.

    Romania se va imprumuta in continuare la dobanzi uriase pentru a putea sa-si plateasca datoriile curente.

    In 2-3 ani Romania va ajunge in situatia Greciei

  4. Cristian,

    Se imprumuta ca sa NU FACA REFORMA, adica ca sa NU MAI TAIE = ca sa NU MAI AJUSTEZE BUGETUL, ca si-asa e FERFENITA !

    Si eu cred insa – la fel ca tine – ca:

    continuand ca sa se imprumute pentru rostogolire – in locul opririi = INGHETARII lor definitive – A DATORIILOR EXTERNE FACUTE PENTRU CONSUM – in locul DATORIILOR EXTERNE FACUTE EXCLUSIV PENTRU INVESTITII PRODUCTIVE – Romania nu face altceva decat SA ACCERELEZE pentru a DEPASI” = pentru a „INTRECE” cat mai repede Grecia !

    Dar, se pare ca Romania nu poate trai bine, daca nu e mereu prima in „capu` la lista” !

    • Pai, d-le Stoian, fi dragut, lamureste-ma si pe mine[am capul mic si mult spatiu] daca ingheata datoriile din ce scoate bani, ca industrie ‘ioc’, in agricultura la oameni le-e frica sa se mai asocieze ca-s patiti de ani buni, innundatii se intampla, zapezi ne-a dat bunul dumnezeu, si lindinile din ce sa-si faca traiul bun??? ha?? Asa, in curand vom avea o tara ca afara….. si ne vom numii:GRECI!! [Si ce ,ca nu i-a omorat nimeni]

  5. Cristi,

    Pana si americanii platesc – dupa perioada de gratie de maxim 55 zile – o dobanda anuala de MINIM 30% (DAE) pentru cumparaturile efectuate pe cardurile de credit.

    Camatarii sunt deja ALINIATI („cartelizati” = „sindicalizati”) in orice loc de pe glob.

    Iar pretul = costul imprumuturilor = creditelor, e peste tot in lume la fel de STABIL – con_strans – in cadrul dimensiunii fictive =iluzorii numite TIMP, precum este si:

    PRETUL = CURSUL PETROLULUI !

  6. Cristi,

    Nici macar PIATA NEAGRA A IMPRUMUTURILOR = CREDITELOR nu-si mai permite ca sa practice PRETURI DE DUMPING = SITUATE SUB COSTURILE REALE !

  7. Cristi,

    Si nici macar „Soric” nu mai acorda credit CLIENTILOR FARA BONITATE !

    Pentru ca stie ca acestia nu mai au nici macar ce fura, daramite sa mai poata castiga cinstit ceva !

  8. Cristi,

    Voi nu vedeti ca nmici macar DIN TRAFIC DE PERSOANE IN SCOPUL PRACTICARII PROSTITUTIEI nu se mai poate face PROFIT ????

    De-aia STATUL ROMAN a si renuntat ca sa mai perceapa IMPOZIT PE PROSTITUTIE, pentru ca s-a convins = lamurit de faptul ca:

    1) din pricina saraciei endemice;

    2) CASELE DE TOLERANTA = BORDELURILE, au devenit FUNDATII DE UTILITATE PUBLICA = INSTITUTII NON – PROFIT = CARITABILE !

  9. Cristi,

    Nici macar in America, si nici macar in Europa – si tocmai de-aia, tot asa va ajunge foarte curand inclusiv Romania – NU MAI EXISTA CLASA DE MIJLOC, adica:

    POPULATIE care:

    1) sa nu fie constransa ca sa-si castige existenta MUNCIND APROAPE GRATIS (doar pentru mancarea proprie, nu si cea a familiei) adica in conditii IN_UMANE;

    2) pentru ca: MAI ARE TOTUSI = INCA AVERE = ECONOMII = REZERVE (imobiliare si mobiliare) adica: MUNCA TRECUTA MATERIALIZATA IN „MARFA”:

    2.1) PE CARE SA MAI AIBA CUI S-O MAI POATA VINDE CHIAR SI IN PAGUBA;

    2.2) DARAMITE S-O MAI VANDA SI IN CASTIG = CU PROFIT !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.