Astăzi, de la ora 22.00, sunt invitat la B1TV. Temele și câteva considerații:


Colegii de la B1TV vor să afle care este părerea mea despre declarațiile domnului Isărescu de astăzi. Pentru ei și pentru publicul meu, am acceptat invitația din această seară, mai ales că, suma de platitudini enunțată astăzi de domnul guvernator nu diferă de discursul domniei sale din ultimii 25 de ani, pliat pe cele 19 guverne cărora le-a supraviețuit. Cea mai interesantă declarație mi s-a părut de departe următoarea: ,,Personal, nu am văzut niciodată pericole mai mari la adresa stabilității”. Știți că are dreptate? Dar din cu totul alte motive decât vrea să lase se înțeleagă guvernatorul. Domnia sa, chiar nu le-a văzut! Chiar nu le-a văzut! Sau poate a uitat, așa cum a uitat că a luat credit de la Voksbank? Oricum, în linii mari, discursul domniei sale, pe lângă constatări pe care le poate face și un elev de clasă primară (Bucureștiul nu are centură!!!!!!) se înscrie perfect în conduita care până la un moment dat a crezut că funcționează: porții de înțelepciune, post-factum (așa cum îmi scria un cititor pe blog). Așa că ne vedem de la ora 22.00, la B1TV.

P.S. Fotografia atașată e direct legată de B1TV, post unde am lucrat, cu mare drag, între 2000-2006. Ca fapt divers, primul subiect pe care l-am făcut după ce B1TV a început să emită, a fost costul bancnotelor de plastic, emise de BNR (fără ca BNR să îmi spună cât costă). E drept, că domnul casier central al BNR de la acea vreme, m-a amenințat cu datul în judecată dacă mai continui cu întrebările despre cine le importă, la ce preț și cât costă. Am insistat. Nu am obținut răspunsurile de la BNR. Ci de la Banca Centrală a Australiei, Banca Centrală a Noii Zeeleande. Chiar și Banca Centrală din Papua Noua Guinee mi-a răspuns la întrebarea: cât costă o bancnotă de polimer. Ce vremuri!

P.S. Colegii de la B1TV mi-au spus că le-a plăcut emisiunea de la Antena 3 de ieri. Sper că și dumneavoastră!

Citiți și:

VIDEO. Votati Soarele! Intervenția mea din Parlament (darea in plata). Si despre manifestul bancilor – ,,Votati soarele!”



Categorii:The Money Show

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. ATENTIE!!!! Extrem de grav!!!!!
    Aceasta VIPERA IPOCRITA pare sa fi gasit solutia SA NE TRAGA O TEAPA COLOSALA TUTUROR. Se pare ca a negociat cu guvernul sa introduca intr-o ordonanta de urgenta reglementari privind Darea in Plata dar ASA CUM VREA BNR – ADICA REGLEMENTARI IN FOLOSUL BANCILOR!!! Sub IPOCRIZIA CRIMINALA ca doreste chipurile ”sa imparta rsicul intre clienti si banci” VIPERA de mai jos pregateste INMORMANTAREA NOSTRA DEFINITIVA PRINTR-O LEGE CARE SA PREVADA FACULTATIV DAREA IN PLATA!!! (”darea in plata prin negociere directă între semnatarii unui contract commercial”)
    Ce ste FOARTE GRAV este ca in acest mod SE VA ELUDA PARLAMENTUL iar LEGEA DIP ar DEVENI INUTILA existand riscul ca insusi PARLAMENTARII SA CONSIDERE IN MOD ERONAT CA NU MAI ESTE NEVOIE DE EA!!!!
    TREBUIE SA REACTIONAM DE URGENTA PANA NU ESTE PREA TARZIU – din pacate am constatat deja, dupa declaratiile ministrilor de finante si de justitie ca sunt PREGATITI SA NE VANDA!!!!
    http://www.economica.net/isarescu-este-de-acord-cu-impar-irea-poverii-intre-banci-si-clien-i-noile-modificari-ar-putea-fi-introduse-in-lege_116326.html#ixzz42zKyvKj0

  2. Respect Radu Soviani. Se vede omul care este liber su vorbeste liber si care nu se lasa vandut pe 2 lei. Multumim pt atitudinea si profesionalismul tau

  3. Am o mica dovada ca la BNR se sifoneaza banii la orice achizitie
    Ce ziceti daca la o amarata de procedura de achizitie val estimata 130000 ron fara TVA pri asa zise impuneri TOTAL NEREALE a unor date tehnice cel putin 35000-40000 intra in buzunarul cuiva
    Nu stiu cat la alte proceduri
    Nu este de mirarea ca Isareascu care are la Dragasani un proiect finatare CEE de peste 300000 E luati imediat pt brandu-ul casa Isarescu niuci sa nu observe aceste mizilicuri de mai sus
    Am dovezi in acest sens dar sunt prea mic pt uin razboi asa mare

    Valeriu Ispas

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.