VIDEO. Votati Soarele! Intervenția mea din Parlament (darea in plata). Si despre manifestul bancilor – ,,Votati soarele!”


La rugamintea publicului meu, pun astazi pe blog interventia din Parlamentul Romaniei (14 martie 2016 – dezbaterea organizata de Ziarul Bursa si Comisia Juridica din Camera Deputatilor), referitoare la legea dării în plată.

O să vedeți/ascultați și de ce am denumit generic manifestul băncilor comerciale de ieri – ,,Votati soarele!”. O mentalitate identică, mistificatoare, cripto-comunistă. Detalii aici, în fișierul VIDEO:

P.S. Citesc din Jurnalul Național conținutul manifestelor comuniste din urma cu aproape 70 (saptezeci de ani). Spre exemplu:

“Femei, Maniu si Bratianu v-au lipsit de orice drepturi! Votati Soarele descatusarii voastre! Soarele viitorului copiilor vostri!”

Sau:

Cetateni, moarte si prapad poarta cu ei Maniu si Bratianu! Votati Soarele vietii si al pacii!

Versus: ,,Legea dării în plată dăunează grav României”

PS2: Manifest publicat de banci in Ziarul Financiar (și în alte publicații): ,,Te întrebăm: chiar e o lege bună pentru oameni? Una care face ca 19 milioane de romani să plătească pentru câteva sute?”

În urmă cu 70 de ani (potrivit Jurnalului Național): ,,semnul electoral ales de reprezentanții BPD – Blocul Partidelor Democratice (PCR, PSD, Frontul Plugarilor, Uniunea Patrioților, Sindicatele Unite) a fost Soarele, cu care erau încurajați să voteze cetățenii, cei care votau cu Maniu și cu Brătianu fiind speculanții”. AKA ,,cateva sute” sau ,,cei câțiva care au cumpărat nu un apartament, ci multe”?. 

În concluzie, nu pot să mă abțin de la o concluzie: în manifestul de ieri, băncile au comunicat exact cum au acordat credite: JALNIC! 

Iată și manifestul:
Manifest ZF

 

 Categories: Editoriale, Stiri, The Money Show

Tags: , , , , , ,

5 replies

 1. Tovarășii bancheri au impresia ca societatea a rămas la nivelul anilor 50.
  Comunicarea lor e jalnica pentru ca nu au ce comunica rational în legătură cu Legea darii in plata.
  Așa ca apelează la lozinci.

 2. Din păcate, băncile sunt politizate și dezumanizate.
  Oare de ce nu își dau demisia angajații care mai au inimă?!?

  Sau de ce băncile care vor sa facă afacerilor corecte nu iau atitudine, ieșind din asociațiile bancare corupte?

 3. Respect domnul Radu Soviani , Romania are nevoie urgent de LEGEA DARII IN PLATA , va multumesc pentru punctul dumneavoastra de vedere .
  Eu sunt unul din miile de romani distrusi de banci , am luat credit in chf , am dat avans 30 0/0,am platit rate doi ani , mi-au vandut apartamentul si acum am sa dau la banca dublu fata de cat am imprumutat .
  Respect Radu Soviani , Zamfir Catalin si Gheorghe Piperea , sunteti singurii interesati de cea ce se intampla cu romanii , sunt convins ca sunt presiuni enorme asupra dumneavoastra dar trebuie dusa batalia asta pana la capat .

  Rusu Lucian

 4. Respect domnul Radu Soviani , Romania are nevoie urgent de LEGEA DARII IN PLATA , va multumesc pentru punctul dumneavoastra de vedere .
  Eu sunt unul dintre miile de romani distrusi de banci , am luat credit in chf , am dat avans 30 0/0,am platit rate doi ani , mi-au vandut apartamentul si acum am sa dau la banca dublu fata de cat am imprumutat .
  Respect Radu Soviani , Zamfir Catalin si Gheorghe Piperea , sunteti singurii interesati de cea ce se intampla cu romanii , sunt convins ca sunt presiuni enorme asupra dumneavoastra dar trebuie dusa batalia asta pana la capat .

  Rusu Lucian

 5. Excelent! Magistral!! De exceptie!!! Asteptam demisiile in bloc din BNR!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: