Prima MINCIUNA a noului prim ministru. ,,Cititi-mi PE BUZE…” (VIDEO)


Am constatatat urmatorul lucru: fie doamna Dancila minte aproape la fel ca si Tudose (diferenta este ca doamna Dancila lasa ochii in jos dupa ce realizeaza o miniciuna), fie doamna Dancila nu mai e prim ministru.

Citind Monitorul Oficial constat ca doamna Dancila mai este prim ministru, de unde rezulta ca doamna Dancila minte aproape la fel ca si Tudose.

,,Cititi-mi pe BUZE: ,,Nicio taxa noua” spunea in preajama alegerilor prezidentiale din 1988 George Herald Walker Bush… (vezi Video).

Discursul lui Bush a ajuns la strategii de imagine ai doamnei Dancila dupa 20 de ani, care si l-au insusit: ,,O spun foarte clar, ca sa nu fie loc de nicio interpretare: cat timp voi fi prim ministru, nu voi introduce nicio taxa noua in Romania”.

Au trecut 30 de ani de la discursul istoric al lui Bush pe care doamna Dancila l-a copiat, dar a fost nevoie de numai 10 zile ca sa se dovedeasca faptul ca doamna Dancila minte sau uita. In sedinta de guvern de ieri, a demonstrat cum va fi guvernarea domniei sale: greselile provocate de masuri ticaloase sunt reparate prin alte masuri ticaloase, in loc sa renunte la masurile din start ticaloase.

Concret, pentru a ,,corecta” harcea-parcea cu Codul Fiscal, deocamdata decizia ticoloasa si neconstitutionala de a aplica contributii la venituri inexistente (contractele de munca part-time contributionate la nivelul salariului minim chiar daca angajatul NU CASTIGA SALARIUL MINIM), doamna Dancila legifereaza o masura discriminatorie si simultan O TAXA NOUA pentru angajatorii privati: desi printr-o lege tampita contributiile sunt ACUM in sarcina angajatului (dar le retine tot angajatorul), doamna DANCILA OBLIGA intr-o modalitate care amputeaza ORICE idee de economie de piata, angajatorii privati SA SUPORTE O TAXA NOUA: diferenta de contributii de la castigul efectiv pana la salariul minim pe economie este IMPUS, CA O TAXA NOUA, angajatorilor privati.

Merita sa vedeti scurtul fisierul VIDEO de mai jos, pana la ultima secunda. O sa vedeti discursul copiat, dar mai ales, cum lasa doamna Dancila privirea in jos, spre deosebire de Tudose, cand tocmai introduce o taxa noua:



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.