Este reala? Ce a declarat doamna Viorica Dancila despre Valcov.


Cand am citit declaratia doamnei Viorica Dancila despre Darius Valcov, m-am intrebat de indata: e reala? Nu despre declaratie, ci despre doamna Viorica Dancila m-am intrebat cat de ancorata in realitate este.

Cititi si dumneavoastra: ,,Nu am abandonat niciodata un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Abordarea mea va fi alta cand va fi hotararea definitiva”

Fapte: Darius Valcov a fost condamnat in prima instanta la 8 ani cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani (spalarea de bani fiind mama si tata criminalitatii financiare)

Scenariul 1: Valcov, care initial si-a recunoscut infractiunile prin initierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in fata procurorilor DNA (pentru a lua cu suspendare) se afla in fata apelului. Daca se va pastra o sentinta cu executare, Darius Valcov nu va mai putea sa fie consilier de stat, pentru simplul motiv ca va fi la puscarie. Care va fi abordarea ,,alta” a doamnei Dancila? Ca nu va tolera un consilier de stat aflat in puscarie?

Scenariul 2: Valcov va fi achitat. Pai daca va fi achitat, in ce fel va avea doamna Dancila alta abordare?

Scenariul 3: Valcov va lua cu suspendare. Pai daca va lua cu suspendare, tot o decizie definitiva de condamnare va fi. Cu ce va fi alta abordarea doamnei Dancila, care respecta o decizie definitiva?

Personal sunt convins ca domnul Valcov va fi condamnat si in a doua instanta, cu exceptia situatiei in care DNA nu se ,,impiedica”, la fel ca in dosarul Microsoft.

Priviti si:

Anunțuri


Categorii:Stiri

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. N-are nicio urma de logica,se vede ca a facut umbra aiurea prin Parlamentul European! Doamne alara si pazeste,pai un escroc si o aiurita sunt exemple de „succes” in Ro,pai cum sa aveti dumneavoastra sau eu loc printre specimenele astea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: