Protestele. Ziua 2 (în 4 noiembrie 2015). Din Piața Universitatii. VIDEO.


Am fost si aseara in Piata Universitatii. Si probabil ca voi merge si in seara aceasta. Am filmat și cateva imagini, pe care vi le arat si dumneavoastra, aici:

In cursul zilei, voi incerca sa public si cele mai interesante imagini pe care le-am filmat in prima zi de proteste (inainte de demisia lui Ponta). Veti putea vedea cateva personaje foarte interesante!



Categorii:Stiri

Etichete:, ,

4 răspunsuri

  1. N-am încredere în cei ce resping tot. Eu vreau un alt sistem, însă aceşti tineri nu spun decât efectele pe care şi le doresc în acelaşi sistem, dar cu alţi politicieni. Şi tot în acelaşi sistem îşi închipuie că schimbă sistemul prin câteva legi. Şi dacă noi suntem bătrâni, îndoctrinaţi şi hoţi, adică cei din generaţia anilor ’60, atunci vreau să ştiu, cu cine îşi vor da mâna să conducă o ţară ? Ori îşi închipuie, că preluarea unei puteri înseamnă a stăpâni exact ca predecesorii lor ?

    Chiar mă uitam pe Global News şi am văzut ceremonia de Investitură a primului ministru din Canada, 43 de ani, Justin Trudeau. Diferenţă de la cer la pământ între noi şi ei. Cu să schimbăm „ceva”, nu ajungem nicăieri.

    Numai bine.

  2. SOVIANI, D-TA VREI S AFII „MINISTRU”ALATURI DE CRIMIANLUL NAZIST KLAUS IOHANNIS? Aceasta este ultima d-tale masura ca om? Rusine. Vei fi tovaras de guvcern si cu mane;lsitul CArtarascu si cu procurorra stalinsita Macovei ?

    • Asta e deja atitudine comunista. Asa cum banuiam. Jos tot ! Jos cu hitleristu’, cu ciocoii, cu intelectualii, cu biserica. De-acuma, „noi” !
      Declar public, ma dezic 100% de aceste proteste ! Nu ma reprezinta si NU REPREZINTA SOCIETATEA CIVILA !

  3. ce faci tov. Soviani cenzurezi?Deci faci parte dintre crimianlii ce-l inconjoara pe HITLERISTUL AUTODECLARAT Klaus Iohannis?D-ta ministru, alaturi de procurorastalinsita Macovei, sau de obscenul Cartarascu? Te-am restata si regret.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.