Iohannis: Premier interimar – Sorin Cîmpeanu. Președintele vrea să consulte și ,,societatea civilă”


Klaus Iohannis nu l-a nominalizat premier interimar pe Mircea Dușa, ci pe Sorin Cîmpeanu, actualul ministru al Educației. Iohannis a mai anunțat că va consulta, în premieră, și societatea civilă în privința nominalizării noului premier desemnat. Marketing prost. Cine reprezintă societatea civilă pe care o va consulta domnul Iohannis? Poate dânsul să își facă o părere în 24 de ore? Există riscul real al unei simulări prin invitarea unor reprezentanți simulați ai societății civile? Ar fi trebuit, la declarația din urmă cu câteva minute, Președintele să stea la întrebări și să ne dea măcar un indiciu pe cine consideră domnia sa societatea civilă. Și să motiveze de ce l-a desemnat pe Cîmpeanu.

Pe Sorin Cîmpeanu l-am remarcat, imediat după primirea mandatului său, prin introducerea și susținerea modificării prin ordonanță de urgență a pierderii titlului de doctor – ,,la cerere”. Am privit această acțiune ca pe un abuz în sensul de a îl scăpa pe hoțul de cuvinte Victor Ponta, de consecințele plagiatului sau, care arată, în opinia mea, predispoziția domnului Sorin Câmpeanu de a face lucruri, chiar abuzuri, dacă i se cere de superiorii săi.

Ciudată nominalizarea asta! Din CV-ul domnului Cîmpeanu (http://gov.ro/ro/guvernul/cabinetul-de-ministri/prim-ministru-interimar-ministrul-educatiei-i-cercetarii-stiintifice) remarc și calificarea urmatoare:

  • ,,2013, Certificat de atestare a competențelor profesionale, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, Colegiul National de Informații” și asta: 
  • 2009, Diplomă de studii postuniversitare de specializare managementul situațiilor de criză – Colegiul Național de Afaceri Interne acordat de Academia de Poliție „Al. I. Cuza” din București

 Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: