Protestele. Ziua 2 (în 4 noiembrie 2015). Din Piața Universitatii. VIDEO.


Am fost si aseara in Piata Universitatii. Si probabil ca voi merge si in seara aceasta. Am filmat și cateva imagini, pe care vi le arat si dumneavoastra, aici:

In cursul zilei, voi incerca sa public si cele mai interesante imagini pe care le-am filmat in prima zi de proteste (inainte de demisia lui Ponta). Veti putea vedea cateva personaje foarte interesante!Categories: Stiri

Tags: , ,

4 replies

 1. N-am încredere în cei ce resping tot. Eu vreau un alt sistem, însă aceşti tineri nu spun decât efectele pe care şi le doresc în acelaşi sistem, dar cu alţi politicieni. Şi tot în acelaşi sistem îşi închipuie că schimbă sistemul prin câteva legi. Şi dacă noi suntem bătrâni, îndoctrinaţi şi hoţi, adică cei din generaţia anilor ’60, atunci vreau să ştiu, cu cine îşi vor da mâna să conducă o ţară ? Ori îşi închipuie, că preluarea unei puteri înseamnă a stăpâni exact ca predecesorii lor ?

  Chiar mă uitam pe Global News şi am văzut ceremonia de Investitură a primului ministru din Canada, 43 de ani, Justin Trudeau. Diferenţă de la cer la pământ între noi şi ei. Cu să schimbăm “ceva”, nu ajungem nicăieri.

  Numai bine.

 2. SOVIANI, D-TA VREI S AFII “MINISTRU”ALATURI DE CRIMIANLUL NAZIST KLAUS IOHANNIS? Aceasta este ultima d-tale masura ca om? Rusine. Vei fi tovaras de guvcern si cu mane;lsitul CArtarascu si cu procurorra stalinsita Macovei ?

  • Asta e deja atitudine comunista. Asa cum banuiam. Jos tot ! Jos cu hitleristu’, cu ciocoii, cu intelectualii, cu biserica. De-acuma, “noi” !
   Declar public, ma dezic 100% de aceste proteste ! Nu ma reprezinta si NU REPREZINTA SOCIETATEA CIVILA !

 3. ce faci tov. Soviani cenzurezi?Deci faci parte dintre crimianlii ce-l inconjoara pe HITLERISTUL AUTODECLARAT Klaus Iohannis?D-ta ministru, alaturi de procurorastalinsita Macovei, sau de obscenul Cartarascu? Te-am restata si regret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: