In curand, o emisiune DOCUMENT, cu Dorin Ghidiu. Despre NOUA ordine mondiala si rolul anti-coruptiei.


Vorbind cu Dorin Ghidiu despre urmatoarea emisiune pe care o vom face impreuna, am remarcat surprinderea cu care Dorin a afirmat  ca nu credea vreodata sa gaseasca tocmai in Romania argumente pentru ceea ce anunta si argumenteaza de ceva timp: noua ordine mondiala, sfarsitul unipolaritatii si a hegemonismului.

Inca din noiembrie 2016, Dorin a dezvoltat, la mine in emisiune, rationamentul alternativ in care unipolaritatea este inlocuita de globalistii autentici, alegerea lui Trump la Casa Albă (surprinzătoare la acel moment) fiind o dovadă în acest sens.

Vă propun o nouă emisiune cu Dorin Ghidiu, în curând, dedicată noii ordini mondiale și care este rolul luptei anti-corupție în anticiparea și anvizajarea noii ordini mondiale. Până atunci, vă spun doar atât: Dorin Ghidiu va spune și în emisiune ceea ce mi-a spus și mie, referitor la România: ,,Maurul și-a făcut datoria, Maurul poate să moară/să plece”.

În curând, vom dezvălui și cine este ,,Maurul”. Până la probabil cea mai bună emisiune făcută vreodată de mine cu Dorin Ghidiu, vă provoc să încercați să identificați pe http://www.soviani.com cine este ,,Maurul” din România.

Și vă invit să revedeți excepționala intervenție a lui Dorin Ghidiu din noiembrie 2016, iar în iulie 2017, vă promit o emisiune chiar și mai bună, deși e complicat.



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Sa fie maurul sfintia sa, maritul domn Base?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.