VIDEO. Astazi, de la ora 21.00, sunt invitatul Oanei Stancu, la Antena 3: in contextul Microsoft, despre ,,off-shore-uri”


Nu trebuie sa pierdeti emisiunea din aceasta seara, de la Antena3, la care sunt invitat de catre Oana Stancu. Cat de bine au investigat autoritatile romane ,,off-shore-urile”, este relevat pe deplin de esecul SRI si DNA despre care am scris ieri, aici:

Despre cooperarea SRI-DNA in cazul Microsoft. Si ce spun americanii.

Ati aflat citind articolul de mai sus, ca DNA si SRI au avut informatii valoroase din partea anti-fraudei americane in dosarul Microsoft, cu mult inainte de ,,implinirea” termenului de prescriere. In opinia mea aceste informatii erau de natura sa scoata din adormire DNA si SRI (protectie institutionala), dar, judecand dupa rezultatul cercetarii penale romane in dosarul Microsoft (clasare pentru ministrii printr-o prescriere dubios calculata), au avut ca rezultat inca o data faptul ca statul de drept din Romania este simulat, prin tergiversarea pana la pretinsa prescriere, de catre partea romana.

Astazi vom vorbi despre off-shore-uri si cum folosesc autoritatile statului (si de ce) parghiile la nivel international pe care in mod cert le au. Sau despre cum nu le folosesc (si de ce).

Cunoasteti teza mea: guvernele succesive ale Romaniei s-au facut ca nu vad tranzactiile prin off-shore-uri.

In urma cu mai bine de un an, cand nu aveam un nou guvern in urma alegerilor – respectiv in decembrie 2016, moment in care nu stiam ca Valcov a stat la baza programului de guvernare PSD, faceam urmatoarele declaratii, tot la Antena3, pe care MERITA sa le urmariti in fisierul VIDEO atasat:

Eroare
Acest video nu există

Constatand ca realitatea mi-a dat dreptate, detaliam mult mai mult, diseara, la Antena 3, de la ora 21.00.



Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.