Manole Isarescu, desi mai slab decat Președintele Chinei – Xi Jinping i-a luat fata lui Vladimir Putin.


Las si aici primul meu comentariu pe facebook generat de declaratiile bizare ale lui Manole Isarescu de astazi, 31 martie 20202, care a invins deja criza COVID. Voi reveni cu detalii mai pe larg, daca veti simti nevoia.

#aducetiizoleta. ,,Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit.”, declara azi, 31 martie 2020, academicianul Manole Isarescu (sau cum l-o mai chema), speriat de perspectiva ca Xi Jinping, Președinele Chinei, a declarat deja incheierea pandemiei inaintea lui. Manole Isarescu vrea astfel sa se pozitioneze inaintea lui Vladimir Putin, care inca nu a declarat asta, desi Manole Isarescu are ca model de politica monetara, in mod evident, Banca Centrala a Rusiei, nicio masura din cele luate de cele doua banci centrale (singurele din lume) nefiind in favoarea populatiei.

Ca este asa, e evident din a doua declaratie gen #aducetiizoleta a lui Manole Isarescu: ,,După anunțarea măsurilor de politică monetară hotărâte de către CA al BNR (…) a calmat anticipațiile de deteriorare a situației macroeconomice.”. Deci, stati linistit – situatia nu se mai deterioreaza, pentru ca anticipatiile sunt ,,calmate”.

Asa cum China este cea care a ascuns originea si raspandirea virusului iar acum vrea sa fie tratata cu respect (iar eu am avertizat de mult timp ca mesajele Departamentului de Stat al SUA transmise prin ambasadorul SUA nu sunt doar pentru China), la fel si Manole Isarescu este cel care, ascunzand realitatea si crescand povara bancara a populatiei intr-o criza fara precedent, isi pregateste terenul pentru a fi tratat cu respect dupa terminarea crizei de santate publica, dar pe care o speculeaza pentru a jumuli de la populatie si companii, ceea ce inca mai pot jumuli, in favoarea colegilor lor ,,actionarii” bancilor comerciale.

Ma astept ca atat Iohannis cat si seful si colegul lui Manole de la Academia Romana sa il decoreze de urgenta pe Manole Isarescu cu titlul de ,,colega honoris causa” pentru modul in care astazi, 31 martie 2020, Manole Isarescu a invins pandemia de COVID pe frontul monetar, bancar si financiar. Nu de alta, dar la 36 de ani de la data de 30 aprilie 1984, paravanul DSS la BNR continua sa invinga dusmanul invizibil, mintind populatia, amabil, dar neprecis:

And one more thing:

Not surprisingly, Xi Jinping is not the only leader who declares the COVID crisis is over and wants a lot of respect for this. The second one proves to be the former snitch of the Romanian Securitate, Manole Isarescu, who has been placed for the last 30 years as the Governor of the National Bank of Romania. ,,The peak of the tensions on the COVID-19 in terms of monetary effects, banking and financial is behind us”, states the former Snitch of the Romanian Securitate, lagging Xi Jinping, but front-running Vladimir Putin.



Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Cum rămâne cu ,,Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit”? – Blogul lui Radu Soviani
  2. SPECULAREA PANDEMIEI DE CĂTRE PEDELIȘTI/PENELIȘTI! – Analize personale 2.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.