Cum rămâne cu ,,Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit”?


Cu 6.648.000 de locuri de muncă pierdute într-o săptămână (cel mai mult, vreodată) în SUA, cea mai puternică economie a lumii totalizează 10 milioane de locuri de muncă pierdute în 2 săptămâni.

Este o cifra inimaginabilă comunicată astăzi, și neatincipată de analisti si academicieni. Cu atat mai putin de academicienii din România care continuă să trateze criza cu piramidon, ba mai mult, ne asigură că în România criza COVID a fost învinsă deja pe plan monetar, financiar și bancar.

Din păcate, autoritățile monetare și fiscale din România nu înțeleg încă cu ce fel de criză avem de-a face, iar dacă înțeleg, e cu atât mai grav! Este nepermis să servești grupuri de interese și să nu țintești în mod real populația, la scutul crizei de sănătate publică.

În acest moment, România are 800.000 de contracte de muncă suspendate (locuri de muncă pierdute cu speranța recuperării unei părți la un moment dat) și peste 100.000 de contracte de muncă încetate în ultima săpătmână. Mai exact, azi 2 aprilie erau intrate in somaj 862.557 persoane.

Cum rămâne domnu’ Academician Manole cu ,,am depășit pe plan monetar, financiar și bancar criza COVID”? Domnu’ Iohannis, mai lăsați mult medalia aceea neretrasă?

Manole Isarescu, desi mai slab decat Președintele Chinei – Xi Jinping i-a luat fata lui Vladimir Putin.Categories: Editoriale, Stiri, The Money Show

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: