S-au autosesizat DNA cum, de ce si la ce pret cumpara Guvernul Orban ,,presa” pentru mesaje ,,spalati-va pe maini?”. Sau se autosesizeaza acum?


Știe cineva daca DNA s-a autosesizat în privința cumpărării ,,presei” cu 40 de milioane de Euro, din bani publici, in scop electoral deghizat in transmiterea de mesaje publice ,,spalati-va pe maini”?

Nu de alta, dar lui Ludovic Orban pare sa ii fi reusit ceea ce nu a reusit sa obtina de la Tiberiu Urdareanu, caruia i-a cerut 50.000 de Euro ca sa cumpere presa in campanie electorala (,,sau imi dai un sut in fund”).

A cercetat deja DNA dacă pretul de 5 lei pe 1000 de afișări de reclame pe site-uri este conform prețului pieței? S-a autosesizat cumva DNA-ul sau se va autosesiza de la aceasta postare? Nu de alta, dar am vrut sa vad si eu care este pretul pietei pentru mesaje comerciale. Iar ieri, pretul pietei a fost de 1 cent (100 de ori mai putin decat ofera guvernul Romaniei din bani publici site-urilor agreate pentru a posta mesaje ,,spalati-va pe maini” / ,,respectați legea (?)” / ,,purtati masca pentru ca e obligatorie”).

Pun ca exemplu cele aproape 15.000 de afisari de reclame de ieri de pe blogul meu, decontate la un cent pe mia de afisari, in timp ce guvernul romaniei ofera 103 centi pe mia de afisari pentru ,,spalati-va pe maini” si opinez eu – pentru a pune capacul pe investigatiile privind achizitile directe in plina pandemie.

Deci, s-a sesizat deja DNA sau se sesisează în urma ,,citim tot ce apare în presă”? La acelasi numar de afisari, guvernul Romaniei ar fi platit, din bani publici mai mult de 15 Euro, in timp ce pretul pietei este 17 centi americani. Pentru 15.000 de afisari intr-o singura zi.

Și încă ceva:

Știe cumva dacă Guvernul României și propagandiștii lui decontează și fake-news-urile sub forma de manipulări? Gen ăsta?

Pentru că știrea nu este că ,,Comisia europeană a creat un protal în limba română dedicat împotriva dezinformării cu privire la coronavirus”. Dacă aș fi compania TAROM, nu aș sprijini astfel de dezinformări, prin publicitate.

Știrea este: Comisia Europeană a creat o pagină în cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene numită ,,fighting-disiformation”. Tradusă și în limba română. Deci nu în limba română și nu pentru români cum încearcă sa manipuleze știrea. În 24 de limbi, pe care le puteți selecta:

 



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.