Cum rămâne cu ,,procesul de vot este mai sigur decât a merge la magazin”? Cea mai mare rată de pozitivare, azi, vreodată: 24,33% la puține teste (6.537).


Să vedem faptele:

  • Astăzi, datele publice privind numărul de teste pozitive din ultimele 24 de ore au fost comunicate cu 30 de minute întârziere. Fără nicio explicație.
  • Cifrele arată un nou record succesiv: cea mai ridicată rată de teste pozitive raportat la numărul total de teste de la debutul pandemiei. Astăzi, a fost raportat rezultatul pentru un număr de 6.537 de teste (din ultimele 24 de ore).
  • Cu un număr de teste pozitive de 1.591 (din totalul de 6.537, din care 4.454 în baza definiției de caz și 2.083 la cerere), este cea mai mare rată de pozitivare din pandemie (raportată la numărul de teste comunicate pentru ultimele 24 de ore).
  • Rata de pozitivare este de 24,3%. Este recordul absolut al pandemiei, despre precedentul, din 28 septembrie 2020 (20,6%) ați putut citi în exclusivitate, aici.
  • A treia cea mai mare rată de pozitivare, potrivit datelor colectate de mine în perioada de lockdown, s-a înregistrat în 3 aprilie 2020: 18,9% dar la numai 1551 de teste noi.
  • ,,Grupul” care comunică datele privind infecțiile noi, nu justifică întârzierile dubioase de comunicare. Și nici nu raportează defalcat câte din testele pozitive sunt în urma definiției de caz, și câte sunt în urma testării ,,la cerere”. În absența datelor, afirm că este de bun simț că ,,testele la cerere” au o rată de pozitivare mult mai mică. Prin urmare, fac o estimare neștiințitifică, presupunând că doar 10% din testele la cerere ies pozitive (pentru ieri, 208). Estimarea conduce la următoarea rată de pozitivare estimată și reală: 1.383 de cazuri la 4.454 de teste în baza definiție de caz: rată de pozitivare de peste 30%.

Testele făcute publice astăzi sunt făcute la o săptămână după alegerile locale (27 septembrie 2020). Cu cea mai mare raă de pozitivare, vreodată.

  • Între timp, numeroși șefi de birouri electorale și autorități locale au fost depistate pozitiv;
  • Ludovic Orban (premier) și Nicușor Dan (primar ales), care au participat ieri, 4 octombrie 2020 la o emisiune a televiziunii România TV (televiziune înființată de Sebastian Ghiță – persoană de interes strategic pentru SRI, din banii SRI), s-au testat și au intrat în izolare după ce au fost contacți direcți ai lui Silviu Mănăstire, realizator B1TV care a făcut ieri public faptul că este pozitiv Covid asimpotomativ,  la emisiuni succesive de la finalul lunii septembrie (după alegeri).
  • aceste recorduri apar la o 8 zile după ce ,,experții” și ,,analiștii”, ne asigurau că este mai puțin periculos să mergi la secție de votare în privința infecției cu SarsCov2, decât să mergi în Magazine.

De aceea, vă întreb pe dumneavoastră: cum rămâne cu ,,procesul de vot este mai sigur decât a merge la magazin”?

Rămâne așa? Sau prin, netestare, autoritățile au dat dovadă de ceea ce eu numesc ,,neglijență criminală” în privința gestionării pandemiei?

Și încă ceva: imagine cu premierul testat de COVID azi, în stare de lockdown (mai 2020), alături de alți 5 miniștrii dezmățați, arătând că nu dă doi bani pe lege. Imaginile sunt din biroul lui Orban. Orban a declara astăzi că ,,s-a autoizolat, în birou”.

 



Categorii:Stiri, The Money Show

1 răspuns

  1. Creșterea de acum are la bază începerea anului școlar. Infectarea copiilor e rapidă, probabil durează ceva până când sunt atinși membrii mai vulnerabili ai familiilor sau simple accidente de transmitere.
    Rezultatul alegerilor îl vom avea abia de pe la finalul săptămânii viitoare.

    Oricum preșul nu mai rezistă, nu mai pot băga statisticile la umbră, ceva trebuie să cedeze înainte de alegerile parlamentare, vor trage apa pe Horeca la nivel local, vor închide și școli, se duce și transportul în comun, iar pe 6 Decembrie vor anunța procedurile de vot, STS va prelua intențiile de vot ale alegătorilor, centralizarea datelor se va face cu softul implementat în seara zilei de 5 Decembrie, Ciolac, Dânc și Grindix vor accepta din start pentru continuarea drumului ieuropean, scăpând astfel și de sacii cu buletine de vot, care oricum erau incinerate înainte de numărare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.