A murit Marin Toma, Președintele CECCAR. El avea 69 de ani.


Cand am aflat astazi vestea mortii domnului Marin Toma, nu mi-a venit sa cred. Intotdeauna am apreciat la dansul energia, puterea de munca, spiritul vesnic tanar, inteligenta, capacitatea de a fi ironic, consecventa. Domnul Marin Toma s-a nascut pe 26 februarie 1943 si avea 69 de ani.

Ca jurnalist, am colaborat cu domnul Toma in mai multe ocazii, avand ocazia sa vad cat de multe a facut pentru respectarea contabilitatii si mai ales a profesionistilor contabili din Romania. In discutiile private cu dansul, imi spunea cat de mult detesta ceea ce face clasa politica – cum vin unii noi la guvernare, cum se apuca sa faca o noua reforma – aceasta fiind principala cauza a mersului tot-pe-loc al Romaniei.

Lumea contabilitatii a pierdut un profesionist desavarsit. Condoleante familiei!

Potrivit CECCAR, slujba religioasa va avea loc marti, 29 mai 2012, ora 13 la capela bisericii Razoare, iar inhumarea va avea loc  dupa slujba religioasa la cimitirul Sfantul Ilie. Detalii aici: http://ceccar.ro/ro/

P.S. Imi aduc aminte salutul domnului Toma, pe care nu l-am mai intalnit la nimeni: ”Sa traiti definitiv!”, spunea domnul Toma, intotdeauna cu bucurie in glas. Sunt convins ca pentru cei care l-au cunoscut, domnul Toma va trai definitiv!



Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

12 răspunsuri

  1. Dumnezeu sa il odihneasca! A fost un om deosebit! Era o placere sa vorbesti cu el. Avea o minte ascutita olteneasca si un umor fin ca al lui Nea Marin. Avea o dorinta de a face lucrurile sa mearga si ceea ce s-a facut in Ceccar in ultimii 20 de ani i se datoreaza in mare masura. Ne-a murit un reper, un om al rezistentei noastre, un leader…

  2. La cata galagie fac eu zilnic pe aici, voi pastra astazi un moment de reculegere pentru un om cotat drept:

    PRIMUS INTER PARES iIN CONTABILITATE !

    Dumnezeu sa-l odihneasca !

  3. „cat de mult detesta ceea ce face clasa politica – cum vin unii noi la guvernare, cum se apuca sa faca o noua reforma”
    Exact asta incerca sa spuna si Doltu de la Finante, azi la Money Show: fiecare ministru de 6 luni initiaza propriile proiecte si le intrerupe pe ale celorlalti; si uite asa s-a ajuns la 40000 de proiecte care faramiteaza banii tarii fara nici un rezultat.
    Eu zic sa o zicem pe aia dreapta: asta este schema FURTULUI TOTAL.
    Furi banii de inceput (studii de fezabilitate, de impact, bla-bla; se fac pe un laptop, in timp ce te uiti la meci) si apoi dispari in ceatza. Chiar „ministrii” gasesc drept optimala clocirea scaunului de aprox. 6 luni: furt total a 30% din valoarea proiectului, responsabilitate ulterioara zero! Lasi castanele fierbinti la altii… Care altii n-or fi prosti sa le scoata; azvarle si ei castanele proprii…
    Nota de plata: 100 miliarde datorie externa; toate castanele facute scrum.

  4. Ne-a murit un reper,,un om al rezistentei contabilitatiil d-zeu sa-l odihneasca i pace

  5. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  6. Dumnezeu sa il odihneasca.
    Am avut privilegiul sa ii urmez cursurile de pregatire la stagiul pentru expert contabil si la fel ca tuturor cred, mi-a insuflat respect fata de tot ceea ce inseamna profesie contabila; Dincolo insa de excelenta in profesia contabila am admirat si voi admira mereu calitatea de OM al domnului Marin Toma.
    Sa ii fie taransa usoara.

  7. L-am intalnit prima oara pe D-l Marin Toma anul trecut, la cursurile de pregatire pt examnul de acces la stagiu. Mi-a lasat o impresie foarte puternica si mi-a placut foarte mult. A fost intr-adevar un om special.
    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  8. O mare pierdere pentru profesia contabila, sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  9. Un mare profesor, un adevarat profesionist, un luptator, un MENTOR. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  10. O mare pierdere . Dumnezeu sa-l odihneasca !

  11. Un oltean cu suflet mare, cum rar intalnim in lume.Va ramane mereu in inimile noastre.
    Dumnezeu sa-l odihneasca !

  12. Un om deosebit …o minte stralucita … sa se odihneasca in pace !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.