(Exclusiv) Va mai merge Cătălin Predoiu la SRI dacă va deveni Primar General?


Și pentru cine va mai merge domnul Catalin Predoiu la SRI? Si cum il saluta ofiterul de la intrarea SRI? Întrebările mele le consider legitime, având în vedere că declarația pe care o veți vedea în fișierul VIDEO de mai jos este susținută atât de către cel care a făcut-o (Cristian Sima) și semi-confirmată de către domnul Daniel Dăianu în octombrie 2012, într-o emisiune la Realitatea TV (înainte să difuzez primul interviul în exclusivitate cu Cristian Sima), când îl întrebam, într-o intervenție telefonică, pe domnul Dăianu dacă: ,,E adevărat că ați fost împreună cu domnul Cristian Sima la SRI”? Răspunsul domnului Dăianu de la acea epocă a fost și rămâne neprețuit: ,,Domnule Soviani, nu e frumos, nu e elegant să mă întrebați așa ceva”. Așa e. Nu a fost nici frumos nici elegant.

Mi-am adus aminte de acest pasaj văzând actualul schimb de replici între Cătălin Predoiu și Cristian Sima. Comentând pozele publicate de Cristian Sima, domnul Predoiu a declarat ,,Sunt poze în care nu fac nimic altceva din ceea ce face orice român de revelion, adică bea un pahar de vin, se simte bine”.

Desigur, orice român bea un pahar de vin la Revelion și se simte bine. Domnul Predoiu întărește: ,,Relația mea cu domnul Sima a fost ca și cu oricare om. I-am dat ”Bună ziua!” și cam atât, o relație civilizată”.

După ce veți viziona fișierul VIDEO de mai jos, sunt curios să aflu răspunsul dumneavoastră, al cititorilor mei și al domnului Predoiu, dacă domnul Predoiu ar merge ,,cu oricare om” în vizită la SRI. Sau faptul că i-a dat ,,bună ziua” unui om, este suficient să îl introducă pe acel om la SRI. Pentru că spre deosebire de Revelion, sunt cunvins că domnii Predoiu, Dăianu, Sima, nu pot fi primiti la SRI  doar pentru o șuetă în care să își spună punctul de vedere . Sau, mă rog, nu orice român este condus la SRI doar ca să își spună punctul de vedere. Întrebarea mea este: pentru cine s-a dus domnul Predoiu la SRI? Și, dacă va deveni primar general, pentru cine se va mai duce domnul Predoiu la SRI? Desigur, nu voi accepta un răspuns ca al domnului Marian Munteanu (când l-am întrebat când s-a văzut ultima oară cu Virgil Măgureanu).

Urmăriți în continuare declarația în exclusivitate pe care mi-a dat-o Cristian Sima, în interviul din Islanda, în 12 octombrie 2012.

 Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: