Declaratia naucitoare a sefului Hidroelectrica, Remus Vulpescu


Eu chiar am crezut ca odata cu schimbare guvernarii se pune pe pauza procesul de bagabontire a banului public. Macar pentru 6 luni. Probabil ca m-am inselat. Cel putin asta imi dovedeste declaratia naucitoare a sefului Hidroelectrica, Remus Vulpescu, cel care este propriul sau sef (fiind subordonat OPSPI si fiind si seful OPSPI (Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii din Industrie).

Atentie, dansul ESTE inca seful OPSPI si Hidroelectrica. Intrebarea mea serioasa este daca isi intelege mandatul. Fiti atenti ce considera ca este de apanajul dansului si mai ales ce nu. Declaratia este NAUCITOARE:

Concret, domnu Presedinte al Hidroelectrica spune ca il intereseaza ca situatia economica-financiara a companiei sa fie imbunatatita (desi, in opinia mea, ceea ce face dansul este exact inversul interesului declarat al domniei sale). Dar ca un presedinte in exercitiu sa spuna ca nu este in apanajul domniei sale imbunatatirea situatiei financiare a companiei pe care o conduce…. mi se pare mai naucitor decat ceea ce a facut mecanicul ala de locomotiva care s-a dat jos sa faca pipi iar locomotiva a luat-o singura la vale. Zau.



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , ,

6 răspunsuri

  1. Pai el este pus acolo ca sef de sinecura, ca sa-si ia salariul baban si sa constante, ca observator extern, anumite lucruri care merg prost si sa le povesteasca in conferintele de presa.

    Basescu a instituit modelul asta de „geniu pustiu” care priveste lucrurile din afara, desi are responsabilitati directe „dinauntru”.

    In curand toti alesii neamului vor deveni fini observatori a ceea ce se intampla si vor indeplii cu mare arta doar functia de comunicare din tot ce tine de management.

  2. Basescu said:

    „O tara care se imprumuta sa-si poata plati salariile si pensiile e o tara de mana a doua…
    Ia te uite, bai nene, peste ce tara de kkt, mi-a fost dat sa domnesc!”

  3. Salut,Radu
    Va fi vreo reluare a emisiuni de luni cu domnul Ghidiu in weekend pe money chanel?
    Daca da ne poti spune si cand?

  4. @Alex,

    dl. Soviani a pus deja inregistrarea cu Ghidiu, chiar aici pe blog, la articolul cu emisiunea.

  5. Moody’s a retrogradat cu patru trepte ratingul Hidroelectrica, la „B2″, cu perspectivă negativă

    Retrogradarea (…) vine după ce compania şi-a cerut recent insolvenţa, ceea ce indică o creştere semnificativă a riscului de default (încetare de plăţi – n.r.) şi aduce în calcul natura imprevizibilă a procedurilor de insolvenţă. Coborârea ratingului reflectă de asemenea deteriorarea premiselor privind un eventual sprijin financiar din partea Guvernului român pentru Hidroelectrica în caz de necesitate, în contextul pasivităţii şi lipsei de transparenţă în privinţa evoluţiilor recente de la companie”, a declarat Richard Miratsky, vicepreşedinte şi senior analist în cadrul Moody’s, totodată analist principal pentru Hidroelectrica.

  6. Deja am suportat mult prea mult . pe caldura care este daca-l mai asculti si pe acest „individ” care lunar a semnat un stat cu multe zerouri fara sa bata cu pumnul in masa
    ori sa-si dea demisia la primele semne.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.