Condamnatul Dragnea îl propune pe Liviu Voinea – premier. Voinea a ajuns viceguvernator BNR pentru ca ,,l-a rugat” pe Ponta si l-a lasat urmas la finante pe Valcov.


Am crezut ca Liviu Dragnea si-a dat demisia din calitatea de a propune premieri in Romania. Am crezut ca Iohannis l-a invederat pe Dragnea sa desemneze pe altcineva sa participe la consultari (si sa ii ceara pentru 3 zile demisia din calitatea de a propune premieri). M-am inselat. Propunerea pe care condamnatul Dragnea a facut-o pentru Iohannis este Liviu Voinea (deghizat in tehnocrat).

Va feamintesc ca Liviu Voinea a ajuns la fel de intemepstiv ca Bogdan Olteanu viceguvernator BNR. Dar mai cu tupeu. Voinea a fost desemnat de PSD-ul condus de cercetatul penal Ponta si de viitorul condamnat penal Dragnea, la rugamintea sa. Este o gluma proasta desemnarea lui in calitate de premier si dovada clara a incercarii de capturare a strazii.

Voi reveni. Pana atunci, este important sa cititi si urmatorul articol si sa vedeti cu cine a mai facut business infractorul Darius Valcov (cel care i-a succedat lui Liviu Voinea la Ministerul Finantelor).

,,Nu mai vreau ca Romania să participe la banchetul Europei din poziția de chelner” (Valcov, februarie 2015). Cu cine a mai semnat contracte Valcov.

P.S. Inteleg si graba lui Isarescu de a scapa de Liviu Voinea



Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Domnule Soviani, sunteti tanar, economist, informat, aveti demnitatea, si nu curajul, de a spune adevarul, faceti analize economice extrem de pertinente si multe, multe altele, daca vi s-ar propune, ati accepta functia de prim ministru si ati fi capabil sa aduceti oameni tineri, capabili si profesionisti la fel ca Dvs. pentru a forma guvernul ?
    Imi cer scuze, dar eu v-am propus, fara a va scrie, mai intai, aceste randuri.
    Va doresc tot binele din lume, pentru mine sunteti o binecuvantare ca existati.

  2. Domnule Soviani, sunteti un om tanar, un bun economist, un om informat, faceti analize economice extrem de pertinente, aveti demnitatea si curajul de a spune adevarul de ordin economic si bancar,astfel incat va intreb, daca vi s-ar propune ati accepta mandatul de prim ministru si ati fi capabil sa aduceti langa Dvs. oameni tineri, profesionisti, capabili cu care sa faceti guvernul ?
    Imi cer scuze, dar eu v-am propus, inainte de a va intreba.
    Intrucat pentru mine sunteti o binecuvantare ca existati, va doresc tot binele din lume.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.