Prima mea impresie despre cabinetul Cioloș și diferența față de guvernul Ungureanu


Propunerile lui Cioloș arată că guvernul lui Ponta nu a fost înlocuit cu un ,,guvern de clone” (cazul Ungureanu). Propunerile îmi arată că vorbim, la fel ca și în cazul Ungureanu, despre SCHIMBAREA INTERFEȚLOR. În fapt, acest guvern reprezintă, în opinia mea, O SCHIMBARE DE EȘALOANE. Păpușarii sunt aceiași, au scos alte interfețe, bine plasate (printr-un proces investițional costisitor al statului român), în poziții aferente afacerilor externe (majoritatea). Mă întreb câți dintre ei au/ au avut binecuvântarea Serviciului de Informații Externe, ca investiții ale statului român și dacă SIE a avut vreun cuvânt de spus în numirea acestui guvern.

Vedeți mai jos lista de nume propuse de Dacian Cioloș:

Guvernul propus de Dacian Cioloș, premier desemnat al Romaniei. LIVE TEXT.

Și o declarație extrem de interesantă făcută de domnul Cioloș, al finalul anunțului. Declarația la care mă refer (și sper că am înțeles-o bine, pentru că am auzit doar răspunsul, nu și întrebarea), este următoarea:

,,Am avut cu domnul Iohannis discuții legate de implicarea într-un proiect guvernamental, dar nu în condiția de premier. Am discutat acest lucru doar cu 1-2 zile înainte de a face propunerea formală”

Înțeleg că instituția Președintelui României nu a renunțat odată cu Traian Băsescu, de a încerca să își impună nu numai premierul (asta este normal, din moment ce Președintele îl desemnează), dar și membrii cabinetului.



Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Vasile Dâncu: ,,Când miniștrii ,,se pun”….” – Blogul lui Radu Soviani

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.