Vasile Dâncu: ,,Când miniștrii ,,se pun”….”


Incredibil de sincer fostul ministru al propagandei din Guvernul Năstase, domnul Vasile Dâncu! Potrivit news.ro, Vasile Dâncu a declarat despre ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, suspectat a fi hoț de cuvinte, potrivit investigației Emiliei Șercan:

,,Este un om deosebit de competent în ceea ce face, un ministru pe care îl respect. Nu lucrez în proiecte de doctorat cu domnul Tobă, lucrez la proiecte pragmatice în care este un ministru de Interne foarte bun. Atunci când miniştrii se pun, nu sunt întrebaţi de doctorat, mulţi din colegii mei nu au doctorat. Aceasta e o discuţie care nu ţine de eficienţa în administraţie a domnuluI Tobă, care este un ministru foarte bun”.

Ceea ce rețin din declarația domnului Dâncu (vicepremier) este că ,,miniștrii se pun”. Domnul Dâncu spulberă și ultima (dacă mai exista) aparență cum că domnul Cioloș, tehnocratul care a fost pus, și-ar fi ales miniștrii. Ei au fost puși, ne sugerează domnul Dâncu. Nu face decât să confirme ceea ce am scris încă din 15 noiembrie, la momentul facerii cabinetului de tehnocrați, și anume:

Propunerile lui Cioloș arată că guvernul lui Ponta nu a fost înlocuit cu un ,,guvern de clone” (cazul Ungureanu). Propunerile îmi arată că vorbim, la fel ca și în cazul Ungureanu, despre SCHIMBAREA INTERFEȚLOR. În fapt, acest guvern reprezintă, în opinia mea, O SCHIMBARE DE EȘALOANE. Păpușarii sunt aceiași, au scos alte interfețe, bine plasate (printr-un proces investițional costisitor al statului român), în poziții aferente afacerilor externe (majoritatea). Mă întreb câți dintre ei au/ au avut binecuvântarea Serviciului de Informații Externe, ca investiții ale statului român și dacă SIE a avut vreun cuvânt de spus în numirea acestui guvern.

Întreg articolul îl găsiți aici: https://soviani.com/2015/11/15/prima-mea-impresie-despre-cabinetul-ciolos-si-diferenta-fata-de-guvernul-ungureanu/.

Ok acum, îl înțeleg pe domnul Dâncu că atunci ,,când miniștrii se pun” nu sunt întrebați de doctorat. Dar când există indicii și probe rezonabile care i-ar obliga să fie întrebați de doctorat, de ce nu o face? De ce alege guvernul ,,de tehnocrați” să schimbe întregul mecansim de evaluare al demnitarilor plagiatori? Răspunsul meu este simplu: pentru că tehnocrații, sunt doar o schimbare de eșaloane. Eu asta cred. Și mai cred, potrivit zicalei populare că ,,cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”. Desigur, atunci când miniștrii ,,se pun” nu se întreabă dacă fură boi. Sau dacă fură boi atunci când furară un titlu.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: