Primul tehnocrat în chiloți. Dacian Cioloș îl retrage pe ,,specialistul” Andrei Baciu de la portofoliul Sănătății. UPDATE.


Înțeleg că la nici 9 ore după verificările atente care au stat la baza numirii de specialiști-tehnocrați în Lista lui Cioloș, premierul desemnat l-a retras deja pe Andrei Baciu – propus pentru portfoliul sănătății.

Motivul? Tehnocrații în chiloți nu prea sunt asimilați cu specialiștii. Decizia lui Cioloș de retragere a lui Baciu a venit după ce pe net a început să circule următoarea fotografie a lui Adrian Baciu (sursa foto: Mediafax):

Screen Shot 2015-11-15 at 21.43.07

Andrei Baciu declarase pentru MEDIAFAX:,,Sunt onorat de această nominalizare. Datorită campaniei «Drepturile pacienţilor» am putut sta de vorba cu mulţi dintre bolnavii internaţi în spitalele din România. Aşa am înţeles care sunt problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în acest moment”.

Andrei Baciu, 29 de ani, este Președintele Asociației SOS Drepturile Pacienților. Oare în calitate de pacient a fost imortalizat în această fotografie? Înainte sau după operație?

Potrivit Mediafax, ,,specialistul” Adrian Baciu ,,

a absolvit în 2011 Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, a fost medic rezident la Secţia de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Fundeni, din ianuarie până în martie 2012, iar din aprilie 2012 până în mai 2014 a lucrat la Departamentul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen, Franţa.

De asemenea, a lucrat în domeniul chirurgie toracică la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, din aprilie până în septembrie 2015, şi în domeniul chirurgie generală, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, din august 2014 până în martie 2015. A participat la programe de training şi la conferinţe pe teme de chirurgie cardiacă şi toracica în Olanda, Italia, Franţa şi Marea Britanie.”

Andrei Baciu a fost prezentat sec de Cioloș drept ,,medic chirurg”.

Întrebarea mea este: Ce/CINE l-a recomandat pe domnul Andrei Baciu ca ministru al sănătății (întrucât experiența redusă este clar că nu îl reecomandă), și mai ales DE CE toate argumentele profesionale în favoarea lui S-AU EVAPORAT atunci când a apărut în chiloți pe Internet? De ce nu au primat argumentele profesionale la Andrei Baciu în fața imaginii în chiloți?

UPDATE (ora 22.40): Înțeleg de pe MEDIAFAX că nouă propunere a lui Dacian Cioloș pentru portofoliul Sănătății este Patriciu Achimaș-Cadariu – șeful Institutului Oncologic din Cluj. Întrebarea de mai sus persistă: Cine/Ce l-a recomandat pe domnul Andrei Baciu ca primă opțiune în fața domnului Achimaș-Cadariu?

Citiți și:

Prima mea impresie despre cabinetul Cioloș și diferența față de guvernul Ungureanu

P.S. Un prieten scrie pe facebook despre retragerea lui Andrei Baciu: ,,îmi pare rău fetelor”. Pentru băieți, vă informez că doamna Maria Elena Boschi (34 de ani), este încă Ministru al Reformelor Constituționale în Italia. Pe domana Boschi o vedeți mai jos, în timpul ceremoniei de depunere a jurământului de ministru.

 

Screen Shot 2015-11-15 at 22.07.19

Îmi atrage cineva atenția pe facebook că fotografia este falsificată. Așa este. Iată și originalul:

Screen Shot 2015-11-15 at 22.43.15

 Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: