Ca sa vezi: Grecia nu iese din Euro si nici nu este data afara din zona Euro


Surpriza? Nu. Alegerile din Grecia, de duminica, arata ca fortele politice in favoarea ”salvarii” Greciei prin acorduri institutionale cu FMI și Comisia Europeana vor forma viitorul guvern.

Este un respiro pentru un zona Euro si o confirmare a gandurilor mele: nimeni, nici macar grecii, nu are interesul iesirii ordonate/dezordonate din zona Euro. Despre asta am scris in articolul pe care il gasiti la link-ul de mai jos:

https://soviani.com/2012/05/24/de-ce-grecia-nu-va-parasi-vreodata-zona-euro-4-argumente-pe-scurt-pentru-caternica-de-pe-pietele-europene/

Coalita guvernamentala condusa de Noua Democractie va primi banii institutionali pentru plata dobanzilor, iar aceasta stare de fapt este privita de analisti ca ”un pas inapoi de pe marginea prapastiei”. Euro a cunoscut o usoara crestere:

Pentru moment, despre Grecia se va vorbi mai putin. Alegerile de ieri reprezinta perceptia indepartarii de margina prapastiei si certitudinea indreptarii Greciei pe ”muchia” disciplinarii fiscale. Adica un pas inainte spre cedarea suverantitatii fiscale (de facto, asta se va intampla).

Discutiile se vor muta acum spre doua paliere:

* amenintarea unei crize extinse in Spania (care pare sa gestioneze destul de bine presiunile la care este exercitata) si discutii multe despre Italia.

* discutii birocratice privind extinderea sistemului de garantare a depozitelor din UE-17 dinspre nivelul national spre nivelul trans-national – in fapt o incercare de limitare a plimbarii banilor dintr-o tara in alta.

Problema cea mai mare cu care se confrunta economia mondiala in acest moment este directionarea – inceata dar sigura- spre zona ZERO. Zero crestere. In scurt timp, incetinierea economica a Americii dar si cea a Chinei, va fi considerata cel mai important semnal pentru ceea ce se va intampla: oprirea coordonata/sincronizata a economiei mondiale.

Criza intra practic intr-o noua faza. Despre aceasta nou faza vorm vorbi diseara, la The Money Show, de la ora 1815, impreuna cu investitorul pe pietele internationale, Dorin Ghidiu. Emisiunea va fi postata si aici, pe http://www.soviani.comCategorii:Stiri

Etichete:, , , ,

66 de răspunsuri

 1. Teoria e frumoasa… dar cand s-au gandit grecii ca n-o sa mai fie ieuroti la ATM-uri si-au dat palme de trezire singuri; nu ieseau din Euro nici daca ar fi castigat Syriza. Cum ar fi fost sa nu-si mai incaseze pensiile alea babane cu care s-au obisnuit de pe la 50 de ani?

 2. Trebuie sa vina UE cu un pdf care sa linisteasca toata Europa indiferent de cine ar urma la bailout. Se lucreaza la asta si depinde mult de ce solutie vor gasi. Altfel luam restu tarilor din ZE la rand…Deci 17-2=15 daca scadem Germania Olanda Finlanda…sa zicem ca ar mai ramane vreo 12 tari ceea ce ar dura prea mult ca incertitudine. Pe 28 iunie trebuie sa creioneze solutia iar pana in toamna-iarna trebuie sa se clarifice intr-un fel. Starea asta nu mai poate dura.

 3. deci am putea face si noi pe nebunii ,si ne-ar tine vrajeala.Adica:
  -sa ne mareasca pensiile,
  -sa dea banii la bugetari inapoi
  -sa nu reduca personajele puturoase aciuite cu sutele prin aparatele de”stat’
  -si in general s-o frecam cat si cum vrem ca pana la urma ne iarta si ne roaga sa ramanem „ue-isti. [asa rromi si paduchi cum santem]

 4. Grecii cred ca sunt cu banii in dolari de mult timp.Nu cred ca-i mai intereseaza euro ,o moneda care scade si va scadea si de acum inainte (cu mici pauze date de Bernake:)).

 5. cred ca nimeni nu are interesul de a se destrama eurozone, in afara de speculatori, care urmaresc maximizarea profiturilor pe seama saracirii unora. Daca grecii acomodeaza austeritatea cu ideea ca altfel e mult mai greu pentru ei, la fel cred ca se va intampla si cu spaniolii, italienii, portughezii, irlandezii, si care vor veni la rand. Bancile centrale nu au decat sa pompeze bani in sistem si sa acompanieze criza, pana ce noile tehnologii vor propulsa societatea pe o treapta superioara de organizare. Daca totusi se intampla ca cineva sa o ia pe un drum gresit neacceptand ideea de austeritate moderata, atunci cu siguranta vom trai niste vremuri tulburi, sper totusi sa gasim luminita de la capatul tunelului, inainte de a fi prea tarziu.

 6. Nu va bucurati niciodata PRE_MATUR, adica:

  It Ain’t Over Til The Fat Lady Sings – EnVogue Funky Diva’s CD.wmv

 7. Claudiu,

  Ai dreptate:

  Tot ce-i prea mult – in exces – STRICA, inclusiv AUSTERITATEA = ABSTINENTA = AUTO_FLAGELAREA, deoarece:

  DAUNEAZA GRAV SANATATII !

 8. Claudiu,

  Cu ce nu ai dreptate – ba chiar zic, ca vrei sa declansezi si sa si intretii inclusiv o confuzie publica – este faptul ca nu-ti dai seama de faptul ca:

  1) SPECULATORII = TERORISTII;

  2) SUNT CHIAR CEI CARE AMENINTA – santajeaza – CA SISTEAZA „AJUTORUL” !

 9. Claudiu,

  In opinia mea – dar si a multor altora – insa:

  AUSTERITATEA asta a fost bagata:

  1) ca nuca-n perete;

  2) ori ca musca-n curu` calului !

 10. Claudiu,

  Intotdeauna au existat indivizi care au recomandat altora abstinenta = austeritatea, doar ca sa poata consuma ei astfel – precum si mult mai ieftin – „surplusul” creat !

  • Claudiu,

   Dintotdeauna au existat indivizi care le-au numarat = cantarit altora

   – doar de ciuda = din pizma –

   dumicatii (ouale) cu toate ca, ori tocmai pentru ca, si/sau desi „constitutia” lor nu le-ar fi permis in vecii vecilor nici macar sa refuze ca sa consume un asemenea „exces” !

   Claudiule, e BOALA PSIHICA bre:

   sa insisti ca sa convingi animalul darwinian, ca sa consume rational !

   Si mai ales si dupa „ratiunea” altor animale !

   P.S.

   Ai vazut tu balena, care sa faca insomnii – depresie – pentru ca casalotul i-ar fura planctonul ?

 11. Radu,

  Completeaza te rog titlul articolului astfel:

  ” Ca sa vezi: Grecia nu iese din Euro si nici nu este data afara din zona Euro ” … ci

  – vorba lui Ion Creanga –

  MOARE STRIVITA – psihic – DE DROBUL DE SARE DE PE SOBA !

 12. Radu,

  Si, ca sa ne dovedeasca = convinga ca este INVESTITOR INTERNATIONAL, roaga-l pe Dorin Ghidiu sa ne faca publice:

  1) VECHIMEA, DURATA SI DIMENSIUNEA;

  2) RULAJELOR SI POFTOFOLIILOR !

  Altfel, cel putin pentru mine el va ramane doar cu imaginea de GAMBLERICI = PARIOR !

 13. Radu,

  Avand in vedere faptul ca Romania a inceput restituirea imprumutului de 20 de miliarde Euro catre creditorii FMI + UE + Banca Mondiala, te rog sa-i pui din partea mea lui Dorin Ghidiu urmatoarea intrebare si anume:

  1) DACA CRIZA MONDIALA – si mai ales criza europeana – ESTE DEPARTE DE A SE FI INCHEIAT;

  2) IN URMA RESTITUIRII IMPRUMUTURILOR EXTERNE, CE VA FACE ROMANIA FARA BANI ??????

  • Ce va face Romania fara bani ????

   1) se va apuca de o munca indracita (si Sambata si Dumnica, la fel ca-n Comunism) ca sa produca ceea ce oricum nu va putea nimeni ca sa-i cumpere;

   1.1) ori pentru ca nu are cui sa re_vanda ???;
   1.2) deci nici macar sa consume o productie NE_COMPETITIVA ???

   2) ori se va inveli – „acoperi” – si mai al dreaq` cu plapuma supra_numita AUSTERITATE ???

 14. Radu,

  Intreaba-l deci pe Dorin Ghidiu:

  cine si mai ales cum va scoate Romania ramasa captiva intre fiarele contorsionate ale economiei mondiale, din cauza faptului ca a fost ancorata de vehiculul financiar european (imprumutul fiind facut in Euro) cu o centura de siguranta in cruce, pentru ca nu cumva sa fie proiectata in afara acestuia, in urma impactului „im_pre_vizibil” al economiei mondiale cu ASTEROIDUL supra_numit CRIZA ??????

 15. Ce se va intampla cu Romania dupa scoaterea centurii de siguranta ?

  Va fi ex_trasa (de catre SMURD-ul lui Arafat) din vehiculul financiar european con_torsionat, ca sa fie dusa la morga – pentru a-i fi indreptata mecla pocita de impact – si spoi la cimitir ?

 16. Radu,

  Io pre_zic ca pana-n toamna +alegeri

  – odata cu inceperea restituirii centurii de siguranta catre creditori = scoaterii cadavrului economiei romanesti din colivia contorsionata –

  pe cursul valutar al leului COIOTII si HIENELE vor lansa atacu` dreaqu` !

 17. Radu,

  Spune-le televiziunilor sa nu mai mediatizeze atat cazul Adrian Nastase, deoarece:

  1) Adrian Nastase a fost oricum DECLARAT MORT = SCOS DIN CIRCUITUL CIVIL = CIVIC, chiar daca N-A MURIT EFECTIV, si chiar daca N-A FOST INCARCERAT;

  2) SITUATIA ECONOMICO-SOCIALA DIN ROMANIA ISI ACUTIZEAZA GRAVITATEA SI NIMENI DINTRE CEI RESPONSABILI NU SE PRE_OCUPA NICI MACAR DE ATENUAREA GRAVITATII = OPRIREA REGRESULUI = DECLINULUI ECONOMICO-SOCIAL NATIONAL !

 18. Radu si toti ceilalti,

  Hotararea judecatoareasca ramasa definitva si executorie, pentru condamnarea penala a lui Adrian Nastase il va scoate pe acesta din ABSOLUT TOATE CIRCUITELE CIVILE, ECONOMICE, SI POLITICE:

  Adica:

  1) va trebui exclus din partid;
  2) va trebui exclus din invatamant;
  3) va trebui renegat de toate organizatiile in care este membru;
  4) etc.

  Deci, incarcerat si/sau nu, cetateanul Adrian Nastase a fost pur si simplu ANULAT PRIN HOTARARE JUDECATOAREASCA !

 19. Radu,

  Roaga televiziunile ca sa LUMINEZE OAMENII = POPULATIA asupra faptului ca:

  1) LIPSIREA DE DREPTUL DE CIRCULATIE IN SPATIUL PUBLIC;

  2) ESTE UN MIZILIC PE LANGA RETRAGEREA – pe baza de hotarare judecatoareasca rama definitiva si executorie – LIBERTATILOR CIVILE !

  Adrian Nastase n-a fost niciodata – si nici nu trebuie vreodata – SA FIE CONSIDERAT UN PERICOL PUBLIC IN ACCEPTIUNEA JURIDICA = A DREPTULUI = A CONSTITUTIEI !

  Tocmai de aceea, intradevar:

  1) atat POPULATIA ROMANIEI;

  2) cat mai ales PRESEDINTELE ROMANIEI prin DECRET DE GRATIERE = ANULAREA LIPSIRII DE LIBERTATE,

  TREBUIE SA MANIFESTE CLEMENTA FATA DE UN MURIBUND, nu doar CIVIC, ci si FIZIC !

 20. Radu,

  O pedeapsa judecatoreasca INCLUSIV prin lipsirea efectiva de libertate – adica prin incarcerare – ar trebui practicata NUMAI IN CAZURILE ANTI_SOCIALE A CAROR GRAVITATE A FOST EVIDENTA = IN_CONTESTABILA LA MOMENTUL COMITERII FAPTELOR PENALE, adica inca inainte de JUDECATA SI CONDAMNARE !

 21. Radu,

  Pentru greselile comise fata de POPORUL SI STATUL ROMAN, Adrian Nastase a fost adus deja = oricum de JUSTITIA ROMANA in situatia:

  CHIAR SI DE A NU MAI IESI DE BUNA VOIE DIN CASA …. decat, cel mult ca sa mearga la plimbare prin Cismigiu pentru a juca table cu alti pensionari (asa cum juca Generalul Stanculescu la PACANELE) ori pentru a emigra in vreo tara de pe planeta pentru care:

  CONDAMNAREA PENALA A JUSTITIEI DIN ROMANIA NU CONTEAZA = ESTE IGNORATA !

  Eventual in Congo !

 22. Adrian Nastase a fost ORICUM umilit = ingenuncheat CIVIL, asa ca nu trebuie sa i se mai taie efectiv si capul !

  Poporul Roman nu trebuie sa mai repete niciodata in istorie BARBARIA COMISA FATA DE SOTII CEAUSESCU !

 23. Chiar daca Adrian Nastase si-ar fi inscenat tentativa de sinucidere – pentru a scapa de incarcerare – nu trebue pedepsit mai aspru decat a fost deja = oricum pedepsit de justitie !

 24. Nici dacii – si nici spartanii – nu-si decapitau tradatorii, chiar daca altii considerau o asemenea pedeapsa ca fiind meritata !

  Pentru simplul fapt ca dacii, ca si spartanii – la fel ca DUMNEZEU INSUSI – chiar erau, nu doar se considerau:

  IN_VULNERABILI = IN_TANGIBILI = VESNICI = ETERNI, indiferenti la VICISITUDINILE VIETII !

 25. Chiar daca alte popoare ii considerau pe daci ca fiiind BARBARI = SALBATICI !

 26. Gerula si Bastus

  • Este si LOGIC si nu doar DREPT:

   1) sa nu-ti omori co_nationalul chiar daca el s-a dovedit un tradator;

   2) in conditiile in care anterior:

   AI JURAT SA-I APERI VIATA !

   Pentru ca daca-l omori, nu vei dovedi altceva decat ca:

   NU ESTI CU NIMIC MAI BUN DECAT EL CEL CARE

   – spre deosebire de tine –

   SI-A INCALCAT JURAMANTUL (din nshpe considerente) !

 27. Adrian Nastase n-a fost un Anders Breivik !

  Si, la fel ca Adolf Hitler si/sau ca sotii Ceausescu:

  N-A FOST CEL MAI VINOVAT, adica:

  N-A BAGAT ROMANIA IN CACAT, DE UNUL SINGUR = DE CAPUL LUI !

  Asa ca:

  1) ar fi totalmente INJUST = NEDREPT ca justitia din Romania SA-L SACRIFICE MAI DUR DOAR PE ADRIAN NASTASE;

  2) PENTRU A PUNE BATISTA PE TAMBAL = COMPENSA = STINGE RESPONSABILITATEA TUTUROR CELORLALTI LIDERI POLITICI VINOVATI DE SCOATEREA ROMANIEI – cu populatie cu tot – LA MEZAT INTER_NATIONAL !

 28. Si Sorin Ovidiu Vantu a fost incarcerat aiurea, deoarece:

  1) DEJA ANULAT DPDV CIVIL = CONDAMNAT = PEDEPSIT PENAL;

  2) EL NU MAI CONSTITUIE UN PERICOL PUBLIC IN ACCEPTIUNEA JURIDICA = DE DREPT !

 29. .. ca sa fie neaparat nevoie sa fie inclusiv:

  INCARCERAT LIPSIT DE DREPTUL DE CIRCULATIE !

 30. In cazurile lui Nastase si Vantu, justitia a exagerat prin dispunerea masurii de lipsire de dreptul de circulatie, in conditiile in care:

  1) condamnatii au fost deja lipsiti de DREPTURILE CIVILE;

  2) si nici nu constituiau un PERICOL PUBLIC in acceptiunea EXTINSA JURIDIC !

 31. In opinia mea juridica daca:

  1) nu instigi la violenta;
  2) nu dai tu insuti in cap nimanui;
  3) nu bagi mana efectiv in buzunare;
  4) si nici nu spargi locuinte;
  5) ori alte fapte = acte asemenea

  n-ar trebui sa fi inclusiv incarcerat = lipsit de dreptul de circulatie, ci este suficient sa fii:

  PRIVAT DOAR DE ACELE DREPTURI CETATENESTI = CIVILE, PE CARE INCALCANDU-LE ai devenit PERICOL PUBLIC:

  1) in sens RESTRANS;
  2) si nicidecum in sens ABUZIV EXTINS !

 32. In concluzie,

  Adrian Nastase si Sorin Ovidiu Vantu ar fi trebuit condamnati penal:

  INSA CU SUSPENDAREA EXECUTARII PEDEPSEI PRIVATIVE DE DREPTUL DE CIRCULATIE!

 33. Si justitia putea chiar sa prevada O CONDAMNARE PENALA CAT MAI LUNGA, astfel incat:

  PERICOLUL PUBLIC reprezentat de cei doi cetateni:

  SA FIE LIMITAT LA INTERZICEREA EXERCITARII DOAR A ACELOR DREPTURI CIVILE PE CARE ACESTIA LE-AU INCALCAT = ABUZAT EFECTIV !

  Cum ar fi spre exemplu:

  1) dreptul de exercitare a unei profesii;
  2) dreptul de a infiinta persoane juridice;
  3) dreptul de asociere;
  4) dreptul de a face acte de comert;
  5) dreptul de a candida la o demnitate publica;
  6) samd..

  • Dragele mele si dragii mei,

   Va spun din proprie EXPERIENTA:

   1) AUTO_CENZURA mentala si comporta_mentala de tip = ordin RELIGIOS = MORAL;

   2) este mai puternica decat PEDEAPSA IMPUSA PRIN LEGE;

   3) in sensul ca chiar: PREVINE – in cele mai multe cazuri – INFRACTIUNEA !

 34. Daca sistemele bancare din rezidentele fiscale consacrate au fost salvate = protejate de la faliment, oare ce credeti ca se va intampla:

  1) cu BANCILE DIN OFFSHORE-urile – „paradisurile fiscale” – in care;

  2) oamenii de afaceri erau instigati – de catre avocati ne_loiali – ca sa-si transfere profiturile = „economiile” ????

  http://www.money.ro/fitch-a-retrogradat-ratingul-ciprului-in-categoria-junk_1223301.html

 35. Trebuie sa fii cel putin idiot ca:

  1) daca ti-ai facut averea legal;
  2) sa vrei sa ti-o tii la secret;
  3) adica fara sa poti reclama vreodata niciunei autoritati – pentru ca nu poti nici dovedi – c-ai fost vreodata, precum si cu cat exact, furat = escrocat !

 36. Io n-as avea incredere nici macar in „garzile” – bancile – elvetiene !

 37. Cel mai sanatos este insa ca:

  1) sa nu tii in banci decat „bani albi pentru zile negre”;

  2) iar restul economiilor sa-l investesti in active – eventual afaceri – reale, cu o durata estimata de viata cat mai lunga !

 38. 3) pe care le-ai putea transforma la nevoie in lichiditati SI FARA INTERMEDIARI !

 39. Io cred ca pana la sfarsitul lui 2012, o sa re_vedem Fondul Proprietatea iarasi la 0,25 RON !

  • Adica la atat cu cat au cumparat „samsarii de cai morti” de la proprietarii de drept, fara absolut niciun risc ulterior de paguba financiara pe „piata secundara” !

 40. Alo, baietii parlamentari:

  1) CURTEA CONSTITUTIONALA ARE INTOTDEAUNA ULTIMUL CUVANT (in orice disputa legislativa (d)intyre puteri);

  2) IAR ASTA A FOST DEJA CONSACRAT DE VOI – i_reversibil – IN CONSTITUTIE !

 41. Alo, domnu` Chireac,

  PARLAMENTUL n-are ultimul cuvant, ci are doar primul cuvant, ca de-aia ii si zice INITIATIVA LEGISLATIVA (dar pana la promulgare si intrarea in vigoare, mai e cale lunga) !

  Curtea Constitutionala este deci: ARBITRUL = JUDECATORUL SUPREM, si ea arbitreaza numai dupa Constitutia deja consacrata de Parlament !

  Nu puteti trece peste Curtea Constitutionala FARA MODIFICAREA PREALABILA A CONSTITUTIEI !

 42. Alou, baietii parlamentari<

  JOCUL FARA ARBITRU = FARA CURTEA CONSTITUTIONALA …….. E CA NUNTA FARA LAUTARI !

  Doar astfel ATI PUTEA JUCA DOAR DUPA CE CANTATI VOI !

 43. Alou, baietii parlamentari,

  Io zic SA FACETI REVOLUTIE, pentru ca altfel nu veti putea demite legal – ci puteti doar demoraliza psihic – Presedintele, si nici Curtea Constitutionala !

 44. Fara o noua Revolutie, nu puteti face nici o noua Constitutie, ci va trebui s-o respectati pe asta care este, vorba lui Vanghelie !

 45. Ce naiba mai oameni buni:

  1) radeati de constitutionalistul Emil Boc;

  2) si voi insistati s-o comiteti mai abitir decat el ????

  Adica sa incalcati Constitutia sub tot felul de pre_texte incropite pe coltul mesei, la o bauta ?

 46. Daca vedeti ca Constitutia nu mai e buna, baremi schimbati-o, dar nu incepeti s-o incalcati care mai de care mai tare, pentru ca altfel dam in ANARHIE !

 47. Alo, baietii parlamentari,

  Voi chiar nu pricepeti ca actualmente Romania este – conform Constitutiei – O REPUBLICA PREZIDENTIALA ?????

  Si ca daca vreti s-o transformati in Republica Parlamentara trebuie – musai – ca sa schimbati nu doar Presedintele, ci mai ales = mai intai Constitutia ?

  Si bineinteles si componenta Curtii Constitutionale:?

  FARA DE CARE NU POATE JUCA NIMENI NIMIC, NICAIERI IN LUME !

 48. Ma rog, de jucat poate juca daca forteaza = abuzeaza, dar jocul poate fi oricand ANULAT

  – de catre un stat de drept = constitutional –

  daca Jocul respectiv a incalcat Constitutia in vigoare !

 49. De ce credeti ca Traian Basescu a declarat inca de la bun inceput ca el va fi, citez:

  „UN PRESEDINTE JUCATOR” ????

  1) oare nu pentru ca cineva ii suflase in ureche faptul ca:

  2) si Ion Iliescu ar fi avut de fapt aceleasi puteri

  – DISCRETIONARE = TOTALITARE, la fel ca Ceausescu odinioara –

  dar ca IN MOD TACIT Ion Iliescu facuse blat = non-combat cu Parlamentarii ???????

 50. …. si bineinteles si cu Executivul = Guvernul !

 51. Deci io asa zic:

  Romania are nevoie de o Revolutie daca vrea sa dea puteri depline Parlamentului, si

  – dupa modelul Monarhiei Britanice si/sau al Republicii Germane –

  sa transforme Presedintele intr-un „odor” = obiect de decor = piesa de muzeu !

 52. Mai baietii parlamentari,

  Daca tot voiati sa lucrati, ati fi putut baremi sa PROPUNETI REDUCEREA TVA-ului la alimentele de baza !

 53. Sau sa reduceti cota unica – pana la anulare – in mod diferentiat !

  Ori sa reduceti contributia obligatorie a patronilor pentru forta de munca angajata !

  Ca sa creasca SALARIILE !

  Si sa creasca si CONSUMUL si ECONOMIA NATIONALA !

  Precum si incasarile la BUGET, din Impozite si Taxe pe Consum !

 54. Cred ca va doare-n cur de: STAT, POPULATIE, si ECONOMIE !

  Si ca ati vrut sa ajungeti la putere:

  1) doar ca sa aveti salarii;

  2) fara sa munciti insa nimic !

 55. Felicitari domnului Voiculescu ca s-a dezis de Parlament !

  Ba chiar culmea; DE SENAT !

  In semn de protest !

 56. Alo, baietii parlamentari,

  Nu fiti chiar atat de convinsi ca poporul va vota la referendum pentru demiterea presedintelui suspendat de parlament, in conditiile in care:

  1) poporul constata ca n-ati facut inca absolut nimic reparatoriu pentru el, desi el v-a ajutat ca sa scapati de guvernul Boc si de Parlamentul PDL;

  2) pentru ca nu cumva sa patiti ca Cozmin Gusa si ca Lavinia Sandru, la prima lor incercare de suspendare (de lovitura de stat) a presedintelui, ALESUL DIRECT AL POPORULUI !

 57. … oricine = indiferent cine ar fi acesta !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: