In sus sau in jos? Unde merge consumul in 2013? Ce spune Dan Ostahie – presedintele grupului de firme ALTEX


In aceasta seara, de la ora 19.15, inivitatul meu la emisiunea pe care o realizez pentru Money TV, este Dan Ostahie. Voi afla de la omul de afaceri cum vede primele masuri anuntate de guvern dupa castigarea alegerilor (posibilitatea de a permite autoritatilor locale sa majoreze taxele cu pana la 16,05%).

Vom vedea care sunt asteptarile domniei sale pentru perioada urmatoare. Postul de televiziune Money TV poate fi receptionat pe toate retelele de cablu pe frecventa GiGaTV.

Ne vedem la 1915Categories: Stiri, The Money Show, Yeah right!

Tags: , , ,

4 replies

  1. Populatia trebuie sa-si inlocuiasca electrocasnicele uzate fizic si moral, deci vanzarile vor creste in 2013. A mai spus si altceva de la prabusirile din 2008 incoace?

  2. Deci dle. Soviani,

    Ma framanta o intrebare (presupun ca si pe dvs.) De ce ne trebuie un nou “Guvern Boc” condus de Ponta si oamenii lui?

  3. @ Populatia, daca e in faliment, nu o sa aibe cu ce sa-si mai reinoiasca calculatoarele sau alte masinarii electronice prin casa. Asta face planuri de afaceri dupa cum bate vintul, numai ca se afla la o inaltime mare si acolo curentii de aer se mai misca si invers ca asa vor muschii lor. Imaginati-va oamenii saraci din Ro ca, in loc de mincare dau buzna sa cumpere si sa mestece impreuna cu familia un ecran plat, ca sa se vada mai frumos friptura… Ma mir ca mai este inca patron!

  4. Primul trimestrul al lui 2013 a insemnat nu numai o scadere a consumului dar si o scadere a profitului per vanzare in conditiile in care cheltuielile sunt din ce in ce mai mari. In 6 luni se vor vedea destul de clar efectele in piata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: