In aceasta seara, la The Money Show, de la ora 20.00


Cazul Cristian Sima. Noua autoritate de supraveghere a pietei financiare – pe care am numit-o ”țarul pieței financiare”. Perspectivele pietei financiare in anul 2013. Sunt doar cateva dintre subiectele pe care le discut in aceasta seara, la The Money Show (emisiunea este difuzata pe frecventa GigaTV), de la ora 20, impreauna cu invitatii mei, care sunt, simplu, 3 presedinti:

1. Carmen Negoita – Presedinte CNVM, in premiera la Money TV

2. Lucian Anghel – Presedinte BVB si Presedinte BCR Pensii

3. Cristian Agalopol – Presedinte Depozitarul Central.

Nu pierderi emisiunea din aceasta seara, de la ora 20.00Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , ,

10 răspunsuri

 1. Cel mai penibil si mai monstruos lucru este ca, desi suntem o tara de absolut 2 lei, vom avea 588 de parlamentari si un guvern cu vreo 28 de ministere.

  Ha, ha, ha… 🙂

 2. Puteti sa adaugati la acest articol si inregistrarea emisiunii?
  Multumesc!
  Dana

 3. Inca nu am auzit pe nimeni sa intrebe din ce bani vor fi platiti parlamentarii si ministerele create peste noapte, in timp ce populatia Romaniei se zbate intr-o saracie crunta.

 4. Sintem mai tari ca America, care are 535 parlamentari. Populatia sa se apuce serios de munca si sa nu mai stea cu mina intinsa. Altfel cum sa iasa din saracie? Crede ca impozitind pe privati au rezolvat cu munca? Uite ca privatii mai stiu sa si plece in alte tari sau locuri unde impozitarea sau taxarea sint mici sau chiar inexistente, lasindu-i pe pomanagii socialisti cu minas intinsa la promisiunile politicienilor. Sa te ti atunci cafteala intre popor si politruci, cind privatii nu vor mai exista prin Ro!

 5. Deci lumea moare de foame si astia se lafaie in Guvern si Parlament. Ce fel de treaba e asta?

 6. In timp ce atragerea fondurilor europene este pe chituci (in POSDRU se intorc doctoranzii in tara ca nu i-a mai platit universitatea de zeci de luni si nu mai au bani nici de mancare), pe toate posturile TV e o avalansa de reclame de propaganda la fonduri europene… cate lucruri minunate s-au intamplat si se intampla si in prezent. E ca in timpul lui Ceasca…

 7. Pentru ca lumea sa inchida ochii la scumpirile care vin incepand cu 1 ianuarie 2013, Guvernul Ponta a aruncat pe piata un program economic eculubrant, plin de dorinte si promisiuni fara acoperire, si lipsit total de termene precise de implementare.

  Lumea nu mai pune boticul la asa ceva si presa economica ar trebui sa sanctioneze dur si imediat asemenea povesti de adormit publicul credul.

 8. Nea Soviani, esti amabil să incarci emisiunea aici ? Salutări si Multumiri anticipate 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: