Radu Vasile vine la The Money Show. In aceasta seara, de la ora 20.00


A schimbat FMI foaia? Ce i-a facut pe cei de la Fond sa nu mai accepte promisiunile ferme ale guvernantilor urmate de pretexte pentru neindeplinirea lor? Cum va afecta avalansa de taxe modul in care guvernul incearca sa umple prapastia fiscala de la buget. Sunt teme pe care le vom discuta diseara, sambata, de la ora 20.00, impreuna cu fostul prim-ministrul Radu Vasile, la The Money Show. Emisiunea este difuzata in direct, de Money TV (ne puteti receptiona pe frecventa Giga TV), si reluare duminica, de la ora 20.00. Vizionare placutaCategories: Stiri

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Acest fante de Obor, cu ghiul si “penitza” pentru sarat mititeii (cine si-l mai aminteste), a facut istorie; el e cel care l-a “aburit” pe Cozma la Caciulata.

  2. “Guvernul Ponta vrea să folosească FMI pe post de „polițist rău“, cum îi numește analistul financiar Florin Cîțu, astfel încât să aibă un motiv pentru care nu reduce TVA, CAS sau alte taxe. Dimpotrivă. Nu că nu știe cum să sprijine activ mediul privat, ci că nu poate din cauza organismelor internaționale”

    Exact despre asta este vorba – Guvernul Ponta a gasit o scuza buna sa nu faca nimic pentru gloata votanta, doar majorari din impozite si atat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: