Dorin Ghidiu vine miercuri la Money TV


Cunoscutul investitor pe pietele internationale, Dorin Ghidiu, va fi invitatul meu, miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00 la Money TV. Raspundem astfel sutelor de mesaje care mi s-au adresat cu intrebarea: ”Ce s-a intamplat cu emisiunea traditionala din 23 februarie pe care o realizati cu Dorin Ghidiu”.

Vom face analiza ”anuala” a pietelor, miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.10. Momentul? Piata americana inregistraeza noi maxime, piata europeana este ”atacata” de actiuni fara precedent – cazul CIPRU.

In ce faza a crizei seculare suntem in acest moment? Care este perspectiva monedelor? Ce se intampla cu datoriile suverane? A dat austeritatea gres? Vom raspunde la aceste intrebari intr-o noua emisiune de referinta, miercuri, 3 aprilie 2013, de la ora 18.10, impreuna cu Dorin Ghidiu. Numai la Money TV.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , ,

5 răspunsuri

 1. Slava Domnului,

  Ghidiu e printre singurii care intelege conceptul de „dictatura fiscala” spre care ne indreptam si cred ca poate explica foarte interesant mizeria care se intampla in prezent in Cipru, si pe care multi incearca sa o teoretizeze la extrem in loc sa o trateze corect, ca pe o mare flegma pe statuia capitalismului european.

  Nu e de neglijat declaratia total iresponsabila a lui Valentin Lazea, de la BNR, care a sfatuit clientii din Romania, cu peste 100.000 de euro intr-o singura banca sa-si sparga depozitele in sume de maxim 100.000 de euro, recunoscand practic ca ceea ce s-a intamplat in Cipru se poate intampla si in Romania oricand si fara niciun resentiment.

 2. Buna ziua,

  Emisiunea va fi transmisa la The Money Channel?

  • Emisiunea va fi difuzata in direct, pe Money TV (ne vedeti pe toate retelele de cablu sub sigla Giga TV). Money Channel nu mai exista, ceea ce vedeti sub vechea sigla fiind o serie de reluari de la Realitatea tV

 3. Ne spuneti, va rog, si la ce ora va fi difuzata emisiunea in reluare (pentru cei care nu reusesc sa prinda „directul”)?
  P.S. Emisiunea cu Florin Citu de aseara se redifuzeaza sau puteti posta inregistrarea emisiunii pe blog?
  Multzam,
  Dana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: