Radu Craciun vine la Money Tv. De la ora 18.10


Invitatul meu la Money TV, in aceasta seara, este domnul Radu Craciun. Vom vorbi despre perspectivele politicii monetare in SUA si efectele asupra pietei valutare. Vom vorbi despre deprecierea leului si efectele de in economie.

Vom analiza asteptarile de creditare a economiei prin prisma mesajelor transmise de BNR si vom analiza executia bugetara, ca set de date in privinta perspectivelor pentru a doua a jumatate a anului. Un alt subiect va fi acordul cu Fondul Monetar International si impozitarea din ”eroare” a bonusurilor din sectorul privat cu 85%Categories: Stiri, The Money Show

Tags: , , , , , , ,

4 replies

  1. In timp ce intreaga presa romaneasca inclusiv cea economica se ocupa cu baloane de sapun, in tacere, se pregeteste o noua mega-escrocherie guvernamentala, pe bani astronomic de multi – preschimbarea OBLIGATORIE a vechilor carti de identitate (inclusiv a celor care mai au cativa ani pana expira) cu altele noi, pe alti bani. Justificarea Ordonantei de urgenta care consfinteste jaful e binenteles penibila – ex: sa putem calatori mai bine in UE (cand noi nu avem doi lei sa trecem strada).

  2. AmCham: Prevederile Articolului II al OUG 55/2013 incalca principiul neutralitatii si echitatii fiscale prin impozitarea diferentiata a unor categorii de angajati, generand un precedent periculos care afecteaza stabilitatea fiscala

  3. Lucian Isar, dupa ce a fost basculat din toate functiile importante in care putea sa fie baiat cuminte, slugarnic puterii si sa taca din gura, face noi “dezvaluiri” despre interesele politice implicate la Tarom si la orice alta companie cu capital majoritar de stat, unde s-a pus problema managementului privat.

    Ii multumim lui Isar ca ne deschide ochii, despre faptul ca este implicata Mafia si la Tarom si la CFR si la Hidroelectrica si la altele…. Pana sa apara Iasar, noi chiar credeam ca aceste companii functioneaza normal, pe baze de eficienta si de management orientat catre piata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: