Blonda, chiorul și piticul (II). Despre cum a încurcat discursurile domnul Robert Negoiță.


Evident, este hilară atitudinea lui Robert Negoiță, primarul sectorului meu. Ieri, cu sigla PSD în spate, spunea:

Sunt decis să candidez pentru funcția de Președinte PSD la ,,scrutinul” din 11 octombrie. Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD. Cel mai mare partid din Romania, care este la putere, care are prim-ministru, este într-o situație delicată. Premierul a avut prima înfățisare ieri, într-un dosar penal, președintele interimar este condamnat în primă instanță iar peste câteva zile avem alegeri”.

Ce spune azi Robert Negoiță despre președintele interimar care ieri era condamnat:

Fac parte din echipa lui Liviu Dragnea și îl susțin împreună cu PSD București în acest demers

Din care echipă? De condamnați în primă instanță?

Sunt puține explicații pentru această năuceală. Încep cu cea mai glumeață:

a) Robert Negoiță a înregistrat atât discursul de ieri cât și pe cel de azi. Și a încurcat casetele. Cel de astăzi trebuia dat ieri: ,,îl susțin pe Liviu Dragnea”. Cel de ieri trebuia dat luni, 28 septembrie, când se judecă apelul lui Liviu Dragnea (unde probabil sentința de un an cu suspendare va fi înlocuită de 3 ani cu executare. Cine a difuzat caseta greșită? 🙂 Ieri a fost luni 21 septembrie iar discursul ar fi fost bun pentru luni 28 septembrie 🙂

b) A fost de ajuns să facă mișto Victor Ponta de Robert Negoiță (vă dați seama, Victor Ponta mai este în postura să facă mișto de cineva….), că domnul Negoiță s-a speriat. Din ciclul mutul îi spune surdului că orbul se uită la ei. Sau mai recenta – Blonda, Chiorul și Piticul. Cred că într-un remake al piesei susmenționate, domnul Negoiță este Piticul. Iar domnul Ponta este Blonda. Rămâne rolul Chiorului pentru domnul Dragnea.

c) Scheleții din dulap care i s-au arătat de ieri până astăzi domnului Negoiță au fost mai mari și mai urâți decât scheleții care l-au împins să facă anunțul de ieri.

d) Ăsta este PSD-ul. Chiar și Ion Iliescu probabil că își face cruce când vede ce a ajuns partidul. Evident, și cu sprijinul dânsului (cine l-a încurajat pe ,,cârlanul” Ponta)?

P.S. Cred că varianta c) este cea mai credibilă. Țineți minte cum Cristian Diaconescu a vrut să candideze la șefia PMP și s-a retras, în favoarea Elenei Udrea? Vedeți vreo diferență între atitudinea lui Cristian Diaconescu vs Udrea față de Negoiță vs. Dragnea? Aceiași regizori, alți actori. Dacă interesul național o cere…. 🙂 A lipsit să spună asta domnul Negoiță: ,,cu modestie și demnitate, îl susțin pe condamnatul în primă instanță”. Ca la balamuc.

Domnul Negoiță a devenit încă un personaj al generației compromise.Categorii:Editoriale

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

 1. Bine , acuma de la Negoiță ce pretenții aveți ! El săracu e autist demult iar fața aia de merlucius fiert , spune tot !

 2. Nu văd nicio asemănare între cele două situații.

  Cristinel a jucat rolul de expesedist de dreapta, candidat magnifico-fantastic la președinția Țărilor Române. Specializat în macroistorie politico-juridică, un real talent la cucerit viteză, gigălou din gașca băieților cu dosar la băs, a oferit PMP-ului o competiție crâncenă pe care avea s-o câștige la mustața ei… Lenuța.

  Candidatura lui Robert Negoiță a stârnit zâmbete mai puțin de 48 de ore.

  … exact la fel. 😀

  Cei 3 ani cu executare în dosarul referendumului organizat fraudulos (pe o lege greșită impusă de către CCR) ar putea fi elementul de control al serviciilor confidențiale asupra pesedeului.
  PNL-ul a fost absorbit în PDL Victoria Scornicești, Iohannis are dosarul cu retrocedări unde trebuie… așa că serviciile confidențiale vor putea rula jocul de glezne stânga-dreapta încă vreo 5 decenii…. ceaușescu… pcr… ceaușescu… pace… merg uns afacerile… la Securitate…

 3. E meritul nostru. Comentam mult si nu facem nimic. Asa e romanul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: