În direct, astăzi, la Agricultura în 60 de minute. La AGRO TV.


Invitatul meu din această seară, de la ora 21.00, la emisiunea pe care o realizez pentru AGRO TV este Dorin Boboc, pe care telespectatorii mei au putut să îl urmearscă atunci când realizam ,,The Money Show” la The Money Channel. Atunci, Dorin Boboc era invitatul meu în calitate de director de investiții al Allianz Tiriac Pensii.

Povestea și cariera profesională a lui Dorin Boboc este fascinantă (găsiți detalii AICI): de la facultatea absolvită în Statele Unite, la un debut de carieră într-o companie care produce avioane militare și submarine nucleare, apoi în piața financiară și de câțiva ani, exclusiv în agricultură.

Această experiența a sa, în agricultură, care l-a transformat într-un fermier de succes, este subiectul pe care îl vom dezvolta împreună, în această seară, la AGRO TV. Nu în ultimul rând, recunosc, am dat ieri o tură la INDAGRA (s-a deschis!), și am realizat câteva materiale despre care sunt convins că telespectatorii mei le vor găsi interesante. Le vedem, diseară de la ora 21.00, la Agricultura în 60 de minute.

AGRO TV  este o televiziune naţională, adresată în primul rând fermierilor, agricultorilor și celor cu afaceri în domeniul agricol, dar şi telespectatorilor doritori de conţinut alternativ. Are acoperire naţională, fiind distribuit prin operatorii RCS-RDS, UPC, Telekom, precum și de operatorii locali. El poate fi urmărit şi online la adresa: www.agro-tv.ro/live/ 

Vă aștept, de la ora 21.00, la AGRO TVCategories: The Money Show

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: