Dragnea: Ponta isi va depune mandatul. LIVE TEXT declaratii Ponta


Dragnea: ,,Sunt curios daca și Piedone va demisiona”. De Gabriel Oprea nu a spus nimic.

Azi, 4 noiembrie 2015, ora 10.30, Liviu Dragnea a anunta ca Victor Ponta și-a depus mandatul si va demisiona.

Declaratii Ponta:

,,Sper sa nu fie vorba de razbunare ci doar de responsabilitate juridica si sa nu ne pacalim ca principalii vinovati sunt lacomia si iresponsabilitatea. Daca nu le pedepsim, vom repeta aceste tragedii.

Constat supararea legitima care exista in cadrul societatii. Ar fi o mare greseala din partea mea sa ignor acest lucru. Nu vreau sa las aceasta responsabilitate nici pe seama primarilor, secrtearilor de stat, ministrilor, sunt gata sa fac eu acest gest si INCEPAND cu ziua de astazi imi depun MANDATUL din functia de prim-ministru. Rezist la toate bataliile cu oamenii politici, dar niciodata nu ma bat cu oamenii. Vreau sa spun ca suferinta legitima a oamenilor nu trebuie sa degenereze. Cred ca violenta, chiar verbala, e un cost pe care nu trebuie sa ni-l asumam.

Sper ca depunerea mandatului meu si al guvenrului sa satisifaca asteparile celor care au protestat … Daca avem o perioada lunga de tulburari putem sa pierdem toti si sa ne intoarcem la 2012. Intr-un climat de instabilitate politica, cu oameni in strada, e imposibil sa promovezi proiecte pozitive – eu ma pricep doar la proiecte pozitive (HA!)

Vreau sa multumesc tuturor celor care au votat acest guvern, liderilor coalitiei de guvernare si parlamentari care au fost alaturi de guvern cu loialitate si sunt convins ca fortele politice si parlamentarii care ne-au spijinit au de ce sa se mandreasca.

Vreau sa fac o singura observatie – o experienta – ceicare speculeaza in sens politic suferinta oamenilor, mai devreme sau mai tarziu vor plati un pret.

Va asigur ca pana la momentul formarii unui nou guvern, ne indeplinim atributiile de fiecare zi si imediat ce noul guvern va fi instalat, putem sa predam o situatie economica si sociala mult mai buna decat cea pe care am preluat-o.

Procedurile politice urmeaza in cursul zilei. Pregatim perioada de tranzitie catre viitorul GuvernCategorii:Stiri

Etichete:, , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Evolutia leului față de Euro imediat după anuntul demisiei lui Ponta: | Blogul lui Radu Soviani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: