Astazi, de la ora 16.30, sunt invitat la TVR și la Radio Romania Actualitati. UPDATE: emisiunea va fi inregistrata si difuzata in aceasta saptamana. Despre taxa Radio-TV


Despre taxa radio-tv eu am avut si am o parere mai putin conventionala, asa cum am comentat pentru Antena3 in 25 octombrie:

,,Legat de taxa radio-tv, eu cred că mai degrabă ar trebui să existe, decât sa nu existe, pentru simplul motiv că aceasta este și definiția unei taxe: ceva ce plătești pentru a obține un serviciu contra prestație. Din punctul meu de vedere ar trebui desființată și reîinființată. De ce spun acest lucru, care s-ar putea să șocheze. În acest moment, din taxa radio-tv prea multe grupuri de interese se hrănesc. Să dau un exemplu; taxa radio-tv se colectează prin facturile de energie electrică. A venit, fie domnul Dragnea, fie domnul Cioloș, cu vreo cifră care să arete cât rămâne la compania de furnizare a energiei electrice pentru acest mandat pe care îl îndeplinește de colectare? Eu am văzut niște cifre la Curtea de conturi care spun că undeva comisionul e de 9,5%. Și nu numai că este atât, bani care se duc la Electrica și care i-ar face invidioși pe bișnițari cu un asemenea profit. Nici comisioanele bancare nu au tupeul să fie la nivelul acesta din suma transferată, dar sunt situații reclamate tot de Curtea de Conturi, când aceste taxe sunt colectate și nu sunt vărsate mai departe”

Interventia VIDEO o puteti vedea aici:

https://www.antena3.ro/actualitate/analist-economic-declaratie-soc-de-ce-trebuie-desfiintata-taxa-radio-tv-si-apoi-infiintata-din-nou-382755.html

Astazi, de la ora 16.30, la TVR, detaliez parerea mea. Update: emisiunea ca fi inregistrata si difuzata ulterior. Voi reveni cu ora de difuzare.

 

 Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: