Isarescu a rabufnit astazi: ,,nu mai putem sa neglijam!”


În urmă cu o săptămână, pe 24 noiembrie 2018, făceam pentru psnews  o analiza despre cine vrea si cine nu vrea ca Romania sa adere la zona Euro. Vazand ca principalul adversar al aderarii este chiar Mugur Isarescu, faceam si un exercitiu de imagine, incercand sa raspund la intrebarea: cum ar fi scris Mugur Isarescu despre el insusi inainte de 1989. Spuneam în urmă cu 9 zile, ca rezultat al exercițiului de imaginație (bibliografie notă olografă Manole, 30 aprilie 1984):

,Sursa a constatat o accentuare evidentă a manifestărior de nemulțumire după ce a ieșit la pensie, în ciuda bonusului consistent. Lipsa preocupărilor economice reale îl împing spre dorința de a se etala exagerat la servici. Are răbufniri destul de dese de nemulțumire legate de programele de televiziune și de prețul benzinei. Are tendința de a face comparații cu situații din alte țări socialiste. Își arogă drepturi și sarcini care îl depășesc”

Azi, 3 decembrie 2018, Isarescu a tinut sa confirme mot-a-mot exercițiul de imaginatie pe care mi l-am permis saptamana trecuta. Iata ce a declarat AZI, 30 de ani dupa momentele cand scria note catre Securitate, sub numele de Manole:

,,Daca te-ai lua dupa televizoare, totul ar trebui sa se prabuseasca in tara asta. Nu vrea. Nu vrea deloc să se prăbușească(…)”. Potrivit Ziarului Financiar ,,în schimb Guvernatorul a menționat că România are probleme de competitivitate în fața Cehiei, Poloniei și Ungariei”. Deasemenea, Isărescu, încercând să se etaleze la servici, a răbufnit: ,,nu mai putem să neglijăm”, subliniind ceea ce l-ar depăși: ,,marja noastră de manevră ar fi mult mai mică..”

Mugur Isarescu este guvernatorul BNR incepand cu anul 1990, supravietuind în funcție celor 23 de guverne de până acum, din ultimii 28 de ani, nimeni nemaiputând vreodată să îi titlul de cel mai longeviv guvernator din lume, având în vedere că challanger-ul său (foto jos) onorabilul Sir Kenneth Dwight Vincent Venner  guvenatorul Băncii Centrale a Caraibilor de Est  a murit în 2015 la doar 70 de ani, după numai 26 de ani de mandat.

Potrivit pressone.ro, Mugur Isarescu a semnat înainte de 1989 note către Securitate, sub numele de cod de Manole. În articolul ,,Mugur Isărescu, ofițer deplin conspirat. Reteaua DIE de la Institutul de economie Mondială”  pressone documentează inclusiv intrarea pe pile a lui Mugur Isărescu, în DIE:

Mai multe detalii despre sicofant AICI și aici:Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: