Ce spune teoria jocurilor despre ,,reduta’’ Dragnea și ,,soldații’’ CCR și DNA-ICCJ


Alegerea aceleiași date de 20 mai 2019 pentru tranșarea atât de către Curtea Constituțională a României, dar și de către ICCJ a deciziei în cazul completelor specializate, respectiv cazul celor două angajate fictive din Teleorman, poate fi o concidență, cu grad de probabilitate foarte aproape de zero, dar logica si bunul simț ne împiedică să o privim drept o aliniere a planetelor.

Este de bun simț să credem că oricare dintre cele trei instituții fundamentale – CCR, ale cărei decizii sunt sacrosancte chiar dacă pot fi greșite, și DNA-ICCJ, care nu admit vreodată că greșesc, deși greșesc des, ar fi putut alege date diferite.

Cum s-a ajuns la concurența datei de 20 mai 2019? ICCJ și CCR se întrec – care să fugă mai încet. Ambele instituții fundamentale se descalță, pentru ca cealaltă să se pronunțe înaintea ei. Trebuia să judece un complet specializat în mare corupție faptele ”de corupție’’ ale lui Liviu Dragnea? Din punctul meu de vedere nu, la fel cum nu trebuiau să judece nici judecători de protocol, vreodată, la ICCJ. Iată de ce:

Citiți continuarea aici, pe PSNEWS (click):Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

 1. Domnilor Soviani – avand in vedere ca am fost blocat pe fb , am gandit sa comentez pe site –
  Este INADMISIBIL sa-si dea cu parerea toti BOLNAVI PSIHICI ( de la putere si din opozitie care si-au VANDUT DEMNITATEA si TARA in acesti 30 de ani ) despre alegerile din 26 mai 2019 , atata timp cat datorita celor care au „INITIAT ” , mai bine spus IMPUS acest REFERENDUM cat si acei MAGISTRATII (OFITERI ) de la AEP si CCR care lau validat odata cu europarlamentare , deoarece se INCALCA FLAGRANT ” Art. 389 Noul Cod Penal Violarea confidenţialităţii votului Infracţiuni contra libertăţii religioase şi respectului datorat persoanelor decedate ”
  Intrebare – Vor fi trasi la RASPUNDERE PENALA cei care au VALIDAT acest referendum odata cu alegerile europarlamentare ?
  Va intreb si intreb toti cei care spun ca nu si-au VANDUT DEMNITATEA – Ati auzit de DOCUMENTUL OFICIAL de INALTA TRADARE a Romaniei ? L-ati citit ? Stiti ce urmeaza ? De ce nu are curajul sa discute absolut nimeni de acest document oficial de INALTA TRADARE a Romaniei ?
  Conform acestui document oficial de INALTA TRADARE ( TRATATUL de ADERAREA Romaniei la UE -de citit pana la capat si sa va puneti intrebare de ce ne impune OCULTA UE asa ceva ? ) , se dovedeste ca ei se cearta in public , dar absolut toti au aceeasi MISIUNE de INALTA TRADARE . Eu lucrez cu marfa clientului …
  Avand in vedere ca la aceste alegeri , operatorul sectiei de votare are primul contact cu alegatorul , va fi primul care va afla optiunea alegaturului inainte de a intra in cabina de vot .
  NU , vom avea surprize din partea acelor ONG-uri , #rezist , etc , sa fim acuzati ca :
  FRAUDAM ALEGERILE prin voturii multiple ?
  Avand in vedere ca cei de la AEP au aprobat ca orice alegator care a votat o singura obtiune are dreptul sa revina in sectia de votare si sa voteze si a doua obtiune , putem fi acuzati ca lasam sa se voteze de 2 ori , cu tote ca cei care ne vor acuza nu stiu ca nu pot valida C.I. la acelas scrutin de 2 ori .
  Solicit sa-mi comunicati un raspuns daca puteti …..Va multumesc !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: