Foarte pe scurt despre prima zi de consultari a Presedintelui Republicii pentru formarea unui nou Guvern.


În lumina consultarilor de azi de la Cotroceni, avem urmatoarele evolutii:
1. PNL și USR+ nu se inteleg pe ce culoare are o portocala. Va dati seama cum ar arata o guvernare de 4 ani. Conventia Democrata Redivivus;
2. PNL și USR+ (care nu au programe economice reale ci idei blambece) se cearta nu pe programe economice ci pe cine sa aiba girofar, salariu mai mare si informari de la SRI (respectiv dacă să fie Președinte al Camerei Deputatilor băiețelul de securist Ludovic Orban sau președintele partidului din vecinătatea lui Florian Coldea). Impartirea Comisiilor de control ale SRI si SIE (SRI la ,,urmasii Bratienilor” și SIE la urmasii celer ,,nascuti din lup”) ne spune destul de multe;
3. Marcel Ciolacu – PSD, continua sa fie caraghios, ca si complice la adancirea crizei economice in care ne aflam si complice al proastei guvernari (guvernul Orban care a gestionat pandemia a fost votat și susținut de PSD). In Interventiile de la TV, in care absolventul de ecologica si fost doctorand SRI afiseaza un aer de impostura si de slab analist politic, se devoaleaza ca vrea ,,un guvern de uniune nationala” cu alte cuvinte sa cautioneze in continuare proasta guvernare si mai ales ticaloasa gestionare a pandemiei (unde sunt cele 3.000 de paturi de terapie intensiva in conditiile in care, in Bucuresti, nu mai e niciun loc)?
Later edit: Ciolacu, dupa consultarile cu Presedintele Republicii: “am vorbit numai de varianta unui guvern de Uniune Nationala”. Ahem.
4. Nu mă miră nimic din ce se întâmplă, întrucât eu v-am avertizat cu 4 zile înainte de alegeri, referitor la ceea ce ar putea deveni vizibil în urma împărțirii frățești a rezultatului alegerilor, de către cei #născuțidinlup.
Și v-am mai avertizat ceva, încă din noiembrie 2019:
Și încă ceva, în cazul în care considerați că vă folosește:


Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: