De ce nu pot saluta in tot ,,omagiul” adus de premierul Romaniei democrate detinutilor politici. Niciun cuvant despre securitate. Niciunul despre Iulius Filip.


Era cat pe ce sa salut discursul de astazi al lui Florin, daca ar fi adaugat la mesajul transmis detinutilor politici ai Securitatii si sintagama: ,,bice ale Securitatii pe detinutii politici, alde Augustin Lazar, care acum au pensii speciale de mii de Euro, nu vor mai ocupa vreodata in mandatul meu pozitii in statul roman democrat si nici nu ar trebui ca familiile victimelor lor sa le plateasca aceste pensii speciale”.

As fi salutat suplimentar si daca spunea: ,,sicofanti ai Securitatii, alde Manole, nu ar mai trebui sa ocupe in Romania democrata functii de demnitate publica”.

Dar nu a zis. A zis doar atat: ,,II omagiem astazi pe toti detinutii politici anticomunisti (nu a spus si victime ale Securitatii) care au facut posibil ca noi romanii sa traim astazi intr-o tara democratica”.

Ceea ce nu a explicat premierul si ar trebui sa explice este cum naiba se face ca intr-o tara democratica, unul ca Augustin Lazar care a subordonat justitia SRI-ului, a putut sa ocupe pana de curand pozitia de procuror general al Republicii (democrate). Sa ne aducem aminte si sa va aduceti aminte – un articol scris in urma cu 2 ani – Cazul Iulius Filip, detinut politic la Aiud, turnat de securistul Gheorghe Mușat (Miron) inflitrat la Aiud ca sa toarne detinuti politici si in esenta, condamnat inca o data de Augustin Lazar (refuzul repetat de liberare conditionata, desi indeplinise fractia de pedeapsa).

Despre infiltratul de la Aiud – Gheorghe Mușat, despre ,,biciul securității” – Augustin Lazăr și despre amnezia SRI – serviciu NATO.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , ,

1 răspuns

  1. Este Statul securistilor Este evident.Ei au vandut tot dar au fost prea prosti sa construiasca ceva durabil.Priviti la securistul communist Ion Giuvelca, a ras tot. Asa au procedat si altii.Au fost primii vanzatori de tara.Discursul lui Catu a fost pt ambasadorii Olandei, Germaniei, Suediei in Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: