Guvernatorul Isarescu a iesit cu rezultatele lui Tudy (si lui Dancila). Pe fata!


Batranul guvernator Isarescu a iesit mandru cu rezultatele lui Tudy pe fata, aratand tuturor ca angajarea lui Tudy nu e fara rezultate!

Vede o inflatie anuala de 5,6 la suta. Astfel, mesterul Isarescu, vazand cum bula Ghinea si Citu au frecat-o cu PNRR-ul fara rezultate, ne arata de ce Tudy e mester in tintirea inflatiei, si de ce merita sa se afle in cei 1 la suta laudati de Citu, care castiga peste 3000 de euro pe luna.

Cu o inflatie anuala declarata la 5 la suta (in fapt mai apropiata de 10 la suta), cresterea economica se topeste. Nu mai exista.

Exista doar pentru angajatii propulsati pe labe, gen Tudy de la BNR, Dancila, care, unii la propriu, au pus laba pe sinecuri. #nimicpentrupopulatie.Categorii:Stiri

1 răspuns

  1. Si totusi, in ciuda acestui 5.6% estimat de BNR, ticalosul Prim Puscarias Florin Citu a anuntat ieri in conferinta de presa ca deflatorul PIB a fost marit dar doar pana la 4%. Era 2.8% daca imi aduc bine aminte. Iata cum fura Citu la cantar, cum minte despre PIB-uri fantasmagorice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: