Cum ajungi ministru al finanțelor publice într-un stat eșuat, în 5 pași:


Cum ajungi ministru al finanțelor publice într-un stat eșuat, cu instituții iluzorii, capturate.

  1. Un bețiv condamnat la pușcărie pentru că a condus beat propune ca ministru al finanțelor publice un reprezentant al ciumei roșii (Dan Vâlceanu a fost președintele organizației de tineret PSD înainte de a se deghiza în urmaș al Bratienilor). Condamnatul a primit avizul SRI/SIE pentru că nu-i așa, e normal ca un premier să facă pușcărie și să fugă de autoritățile partenerului strategic, pentru a nu își plăti datoriile la bancă și pentru a îi păgubii de contribuabilii americani.
  2. Urmașii Brătienilor acceptă propunerea condamnatului în persoana puiului de ciumă roșie, care devine astfel oficial nominalizat.
  3. Un hoț de case cu testament falsificat și apărat în instanță de un turnător al Securității din închisoarea de la Aiud (Gheorghe Mușat), și cercetat penal spre clasare de un bici al Securității din închisoarea de la Aiud (Augustin Lazăr) – cel care a fost până de curând procurorul general al Republicii aflate în parteneriat strategic cu SUA, semnează decretul prin care intoxicatul l-a propus pe ex-ciuma roșie.
  4. La fentă, un alt urmaș al Brătienilor, tot bețiv, încă președinte la Peneleu, zice că el are rezerve față de puiul de ciumă roșie. Tipul ăsta, Orban, e președinte la Peneleu și a fost salvat de ICCJ aflată sub protocol cu SRI de pușcărie după ce i-a cerut bani lui Urdăreanu, fiind apărat în instanță tot de casa de avocatură a turnătorului Securității, Gheorghe Mușat.
  5. Și astfel, avem un nou ministru de finanțe în statul eșuat, România. În timpul ăsta, finanțele publice sunt jale, inflația este la cer, dobânzile asemenea. #nimicpentrupopulație.

II urez succes lui Dan Vîlceanu, de la Gorj, ex-ciuma roșie! Dar, pâna la urmă, vă întreb încă o dată:

Episodul VI. De ce sa ai o carieră pe bune și să câștigi muncind pe brânci când prin fraudă științifică ajungi să câștigi mai bine decât 99% din populație? Președintele ASF, Dottore Nicu Marcu.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: