Un nou dosar penal pentru Florin Cîțu? Cum acoperă el, ca premier NATO, ,,spionii ruși”.


,,Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitari! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta”.

,,Spionul rus” la care făcea referire Florin este Eugen Teodorovici, fost senator de Tulcea, fost ministru al Finanțelor Publice.

Astfel, Florin ne-a spus că ,,spionul rus” Eugen Teodorovici (care a avut avizul SRI în guvernele Ponta și Dăncilă) este bine mersi și că SRI/SIE au ratat încă din 2012, prin acordarea avizului lui Teodorovici, misiunea de servicii de ,,intelligence” în statul NATO Romania, dand avize unui ,,spion rus”.

Și ne-a mai spus că SRI/SIE au dat aviz unui ,,spion rus”. În cazul în care informațiile privind ,,spionajul” lui Teodorovici nu provin de la SRI/SIE, Florin era dublu obligat să sesizeze Parchetul (militar): pe de-o parte că Eugen Teodorovici, fost funcționar cheie în statul român, a spionat împotriva NATO, din interior, iar dacă SRI/SIE nu l-au informat, să sesizeze Parchetul militar și pentru inacțiunea SRI/SIE în a îl devoala pe Teodorovici ca ,,spion rus”.

Nu e prima oară când Florin acoperă infracțiuni împotriva statelor NATO. L-ați auzit de când e ministru al finanțelor și mai ales prim-ministru, să fi transmis Parchetului cererea de sesizare privind plata de către ING Bank, bancă la care a lucrat, a plăților de bonusuri în off-shore-uri? L-ați auzit, ca premier, să fi solicitat clarificarea implicării ING Bank Romania, bancă la care a lucrat, prin sesizare la Parchet, privind implicarea băncii condusă de legendatul Mișu Negrițoiu, în încălcarea embargoului impus de SUA, Iran-ului, despre care în urmă cu 9 ani, în calitate de șomer, era foarte activ?

Exclusiv: Răspunsul ING Bank Romania legat de câteva dintre afirmațiile fostului trezorier, Florin Cîțu

De ce credeți că Florin nu a respectat legea? De ce credeți că Parchetele nu au anunțat deja public întocmirea un dosar penal, pentru omisiunea sesizării în privința ,,spionajului” anti-NATO a lui Eugen Teodorovici, care a primit diplomă de școală SRI de la Gabriel Oprea, prietenul lui Maior? #nimicpentrupopulatie.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: