,,Si ce o sa ne faca?” O scurta explicatie a dispretului BNR si ASF fata de voi, care le platiti salariile.


,,Si ce o sa ne faca”? V-ati intrebat vreodata de ce turnatorul Securitatii Manole angajeaza in sinecuri pe alde Dancila (ca sa contribuie la aderarea la zona Euro pentru ca stie sa bea cafele cu europenii – potrivit lui Adrian Vasilescu si sa ,,deschida usi” sau pe alde Tudy, pretendentul videochatist al Zavorancei?
V-ati intrebat vreodata de ce frauda stiintifica (si hotul de TVA de la posta Romana) – Nicu Marcu (65.000 lei net/luna, respectiv pana la 100.000 de lei brut pe luna), impreuna cu fostul lucrator al securitatii – George Voinescu, devenit director de cabinet al Presedintelui ASF cu salariu de pana la 6.000 de Euro si-au permis sa secretizeze salariile sinecurilor lor din Autoritatea de Surpaveghere Financiara?
Raspunsul simplu este ca ei nu dau doi bani pe voi, cei care le platiti salariile. Raspunsul mai complex este ca vor sa loveasca fix in bot populatia si companiile care le platesc salariile, pentru ca, razand de voi, isi pun intrebarea: ,,Si ce o sa ne faca”?
Cel mai recent exemplu este din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (unde am lucrat sub contract comercial in 2013-2014) si unde m-am zbatut, in calitate de purtator de cuvant, sa impun transparenta totala fata de public (fiind prima institutie care a transmis, prin comunicat de presa, salariile conducerii ASF si militand permanent (si reusind) pentru publicarea veniturilor angajatilor nesecretizate in declaratiile de avere, conform legii. Ce se intampla dupa 8 ani?
Sunt secretizate salariile de la ASF, iar bataia de joc fata de platitorii de salarii este maxima. Concret, in 20 august, observand ca ASF nu a publicat declaratiile de avere, am trimis solicitare pentru transmiterea lor pentru cativa angajati (Marcu – angajat in urma unui troc politic mizerabil, Voinescu – angajat ca sa tina loc de protocol cu SRI dupa inlaturarea din SRI, Modan – ginerele baronului rosu Paul Stanescu – promovat de Marcu). Am solicitat ca declaratiile (cateva) sa imi fie transmise in aceeasi zi, sau cel tarziu luni, 23 August.
Tematori fata de ceea ce urma, #noapteacahotii ASF publica declaratii de avere secretizate si scurge pe surse catre Ziarul Financiar sa publice ei ceva mincinos despre veniturile lui Marcu si nimic despre secretizarea declaratiilor de avere (in 21 august – a doua zi dupa solicitarea mea). Asteptam ca nu mai tarziu de luni, 23 august, sa imi transmita raspunsul. Le-a luat 10 zile ca sa imi trimita un non-raspuns, sub egida: #nimicpentrupopulatie. Iata non-raspunsul venit in 30 August:
Si stiti de ce? De asta:

Și cele trei episoade din Ziarul Bursa:

Episodul I:

Nicu Marcu şi fostul lucrător al Securităţii, generalul SRI Voinescu, secretizează salariile uriaşe din ASF (Episodul I)

Episodul II:

Nicu Marcu a secretizat salariile pilelor şi sinecuriştilor din ASF. Printre ei, ,,ginerică” Marius Robert Modan – pe filiera Paul Stănescu (Episodul II)

Episodul III: 

Secretele din declaraţia Doinei Dascălu: cum şi-au majorat în plină criză economică, în 2020, sinecuriştii din ASF salariile, cu 7% (Episodul III)Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: