Interventia mea VIDEO de la TVR1 din mai 2021, cand Citu si Orban declarau invinsa pandemia si se ocupau de economia ,,post-pandemica” care bubuia oricum.


Suntem in 12 octombrie 2021, cea mai neagră zi pentru Romania de la primul caz de coronavirus (din 26 februarie 2020). Suntem 19 luni mai târziu si 30 de miliarde de Euro datorie publica mai târziu. In 5 zile (8-12 octombrie 2021) in Romania au decedat de COVID (numaratoarea oficială) 1529 de oameni. Mai mult decat numarul deceselor de pe Titanic.

Cele 30 de miliarde de Euro paradite sub pretextul gestionarii pandemiei (masti la pret de specula, ventilatoare la pret de specula sau care nu au mai venit niciodata, izolete la pret de specula, teapa prin Unifarm, favorizarea uciderii pacientilor arsi inca respirand in spitale devenite crematorii pentru vii) au condus la situatia in care azi in Romania e mai rau ca niciodata, batand toate recordurile negative: 442 de decese intr-o singura zi, 16.743 de cazuri noi intr-o singura zi.

Terapiile intensive sunt la maxim istoric (1667 de persoane), pacienti in ambulante neprimiti pentru ca nu mai au loc nici macar in spitalele de carton pretins pregatite pentru pandemie si care isi fac nevoile in punga, cum este cazul la Iasi, in fine, cu incidenta de aproape 15 la mie in București si cu majoritatea scolilor deschise in regim fizic.

Modificarea peste noapte a legislatiei care prevedea ca la 6 la mie trec in on line este evident ca a fost facuta exclusiv din incapacitatea statului care a paradit 30 de miliarde de Euro (datorie noua in ultimele 19 luni) sub pretextul gestionarii pandemiei si economiei in pandemie, in esenta esecu; de a implementa solutii pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copii, in caz de online.

Pandemia a fost luata la mișto in primul rand de autoritati. In mai 2021 declarau victoria impotriva pandemiei si pregăteau economia care bubuia pentru ,,post-pandemie”. Ii rugasem atunci, public: daca e asa (si demonstram ca nu e asa devoaland ,,motoarele« cresterii lor inventate – discrepanta statistica si productia pe stoc), lăsați-o sa se gestioneze singura. Nu au ascultat, modul in care au gestionat preturile la energie spre exemplu au condus la inflatie declarata de INS in numai 9 luni de 5,6% (in fapt opinia mea este ca e mai mare de 10%) si 6,3% in ultimele 12 luni, De aceea, zic, merita sa urmariti interventia in care analizam cresterea economica inventata, in mai 2021, la TVR1. Era a doua zi dupa ce turnatorul Securitatii, Manole, o recompensa pe Viorica Dancila pentru ca a sucit PSD-ul care, in loc sa îl schimbe, i-a mai dat un mandat de guvernator si 1,2 milioane de Euro, bani albi. Dancila, arma secreta a lui Manole alturi de Tudy s-au dovedit eficienti la tintirea a orice altceva (sinecuri grase, etc), mai putin la tintirea inflației, cu ale carei rezultate il putem vedea pe Mugur Isarescu. Pe fata.

Daca va place, abonati-va aici. Daca nu, nu 🙂Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: