Probabil primul general de armata din istoria omenirii care citeste de pe prompter. Si care cautioneaza preturile umflate.


Credeati ca doar Iohannis citeste de pe prompter?

Ei bine, nu. Si Ciuca al nostru…

Nefiind buni cititori de prompter, singurul lucru care reiese din aceasta recitare proasta este ca nici ,,talentele” nu inteleg, efectiv, ceea ce citesc… De ce le e frica sa vorbeasca liber? De ce aleg interventiile citite de pe prompter si pre-inregistrate?

Pe de alta parte, cum poti sa explici publicului ca dupa ce te-ai dedicat lui, ca sa reduci pretul la energie, in fapt, tu guvern ai contribuit la majorarea pretului? Simplu, de pe prompter 🙂

In continutul si substanta declaratiei pre-inregistrate, nu mai intru decat foarte putin… cum ramane cu prețurile anuntate deja de Institutul Nationale de statistica, care fi scazut deja in noiembrie? :). Prin care ,,au blocat”, pe hartie, inflatia la 7,8%? Ramane doar atat: cifre false.

Il vedeti pe general pe canalul meu de YouTube, aici. Daca va place, abonati-va. Daca nu, nu 🙂

Si, tot asa, daca va place, aici demonstram in 13 decembrie 2021, cum s-a stricat minciunograful (inflatiomentrul) Statisticii, care comunica cifre false privind evolutia pretului la energie. Atat de mult ca pana si BNR se mira OFICIAL de cum naiba poti sa anunti preturi scazute fara sa le constati in piata, dupa cea mai recenta sedinta (de ieri) de politica monetară:

 Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: